ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 74-83: Το “τριφύλλι” έκαμψε την αντίσταση της “Ένωσης”

08 Νοέ 2026 - 15:20
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 74-83: Το “τριφύλλι” έκαμψε την αντίσταση της “Ένωσης”

Μπορεί η ΑΕΚ να παρατάχθηκε με έντεκα διαθέσιμους παίκτες, μεταξύ των οποίων ήταν και οι νεαροί Χαρτώνας και Γυμνόπουλος, καθώς είχε τέσσερις τραυματίες και παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης έχασε τους Μπράουν και Φλιώνη, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, κάποια στιγμή φάνηκε το βάθος και η ποιότητα των παικτών του Ομπράντοβιτς, που έκαναν μια σοβαρή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου και πήραν τη νίκη.

Στο 5-1 ανέβασαν το ρεκόρ τους εντός των συνόρων οι πρωτοπόροι της EuroLeague, με τον Μπράνκου Μπάντιο να είναι ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού με 25 πόντους και 5 ριμπάουντ. Έτσι, ο Σενεγαλέζος γκαρντ συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Κομβικός ήταν και ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις με 14 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, καθώς ήταν σημαντική η συνεισφορά του στην τελευταία περίοδο, προκειμένου το “τριφύλλι” να ξεφύγει από την ΑΕΚ.

Η “Ένωση” έπεσε πλέον στο 2-4, φθάνοντας τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Φρανκ Μπάρτλεϊ ήταν πρώτος σκόρερ για την ΑΕΚ με 19 πόντους. Τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Νέλι Τζόσεφ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, οι οποίοι από 13 πόντους έκαστος για τους γηπεδούχους, που είχαν 15 χαμένες βολές (16/31), απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που εκτελούσε με 50% (14/28) από τη γραμμή των τριών πόντων.

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 40-37, 55-58, 74-83

Δείτε εδώ τα στατιστικά της αναμέτρησης

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Greek Basketball League:

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

Δόξα Λευκάδας – Άρης 77-88
Κολοσσός Ρόδου – Περιστέρι 81-78
Ηρακλής
– Μύκονος 95-64
Προμηθέας Πάτρας – Καρδίτσα 73-90
ΠΑΟΚ – Βίκος Ιωαννίνων 93-67

Κυριακή 8 Νοεμβρίου

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 74-83
17:30 Μαρούσι – Ολυμπιακός

Δείτε τη βαθμολογία της GBL, πατώντας ΕΔΩ.

The post ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 74-83: Το “τριφύλλι” έκαμψε την αντίσταση της “Ένωσης” appeared first on www.ertsports.gr.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου Αρέσει Μου Αρέσει 0
Δεν Αρέσει Δεν Αρέσει 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Ουάου Ουάου 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0