Αλεξανδρούπολη: Την πρώτη θέση σε διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό κέρδισε το 1ο Πειραματικό Σχολείο

Tην πρώτη θέση στον 7ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό με θέμα «Ποντιακός Ελληνισμός και όνειρα, παρόν, Μέλλον 2022-2023 κέρδισε ο όμιλος μουσικής του 1ου Πειραματικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης με το τραγούδι «Μαύρη Θάλασσα». Σε ανάρτηση της η υπεύθυνη Μουσικοπαιδαγωγός κ. Μαρία Καραγιάννη σημειώνει : “Στον 7ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό με θέμα «Ποντιακός Ελληνισμός και όνειρα, παρόν, Μέλλον ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Αλεξανδρούπολη: Την πρώτη θέση σε διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό κέρδισε το 1ο Πειραματικό Σχολείο
1ο-Πειραματικό-Σχολείο-Αλεξανδρούπολης-.-768x388

Tην πρώτη θέση στον 7ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό με θέμα «Ποντιακός Ελληνισμός και όνειρα, παρόν, Μέλλον 2022-2023 κέρδισε ο όμιλος μουσικής του 1ου Πειραματικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης με το τραγούδι «Μαύρη Θάλασσα».

Σε ανάρτηση της η υπεύθυνη Μουσικοπαιδαγωγός κ. Μαρία Καραγιάννη σημειώνει : “Στον 7ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό με θέμα «Ποντιακός Ελληνισμός και όνειρα, παρόν, Μέλλον 2022-2023 ο όμιλος μουσικής του 1ου Πειραματικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης κέρδισε το 1ο βραβείο στην κατηγορία project!! 1100 δημιουργίες μαθητών από σχολεία της Ελλάδας της Κύπρου και της ομογένειας στην Αμερική! Εμείς με τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε αριθμό μαθητών 71!! Περήφανη για τους μαθητές μας!!”

H πρωτιά για μένα είναι πολύ χαρά, γιατί ήταν 1.100 δημιουργίες μαθητών από σχολεία της Ελλάδας, Κύπρου, Αμερικής. Η διάκριση επομένως ήταν σημαντική γιατί συμμετείχαν πολλά παιδιά ,άρα ήταν αξιόλογη η δουλειά μας, “σχολίασε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας για την πρωτιά η κ. Καραγιάννη.

Η βράβευση θα γίνει τον Οκτώβριο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

www.ertnews.gr