Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Κομοτηνή: Επαναλειτουργούν τα θεατρικά τμήματα του ΔΗΠΕΘΕ

Την επαναλειτουργία των τμημάτων του για τη θεατρική περίοδο 2021-2022 ανακοίνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής.

“Επιμένοντας στη τήρηση του προγραμματισμού μας, θα διασφαλίζουμε καθημερινά την τήρηση όλων των κανόνων που επιτάσσουν οι παρούσες συνθήκες για την απρόσκοπτη λειτουργία του Εργαστηρίου και την ασφάλεια των μελών των τμημάτων του”, αναφέρεται σε ανακοίνωση των υπευθύνων.

Επίσης, σημειώνεται ότι το πρόγραμμα των θεατρικών προγραμμάτων θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της κάθε ηλικίας στην οποία απευθύνονται.

“Οι μόνες απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι η αγάπη για τον κόσμο του θεάτρου και η διάθεση για δημιουργική δουλειά. Είναι ανοιχτό σε όλους εκείνους που τους μαγεύει το θέατρο. Είναι ένας τόπος γνωριμίας με τον κόσμο του θεάτρου και των παραστατικών τεχνών” σημειώνεται σε σημερινή ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ.

Οι συναντήσεις των τμημάτων πραγματοποιούνται στην Καπναποθήκη του Δήμου Κομοτηνής ως παρακάτω:
Α) Για το Παιδικό τμήμα, κάθε Τρίτη από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ με πρώτη την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Β) Για το Εφηβικό τμήμα, κάθε Δευτέρα από τις 8:30 έως τις 10:30 το βράδυ με πρώτη συνάντηση τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Γ) Για τα τμήματα Ενηλίκων κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, από τις 8:30 έως τις 10:30 το βράδυ με πρώτη συνάντηση την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021.

Info
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του ΔΗΠΕΘΕ, στα τηλέφωνα: 2531025970 και 2531037770.

Πηγή: ertnews.gr

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.