Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Μετά τη φωτιά στη Νυμφαία πολλοί θέλουν να γίνουν εθελοντές πυροσβέστες

Η πρόσφατη φωτιά στη Νυμφαία και ο κίνδυνος να καταστραφεί το πανέμορφο άλσος της Κομοτηνής, ευαισθητοποίησε όπως φαίνεται αρκετούς πολίτες οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον προκειμένου να γίνουν εθελοντές πυροσβέστες.

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής Θανάσης Αραμπατζίδης, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει τους απλούς πολίτες για τη σύμπνοια που έδειξαν στο πρόσωπο τους.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, στον απλό πολίτη της Κομοτηνής. Από τη μέρα που ξέσπασε η φωτιά στη Νυμφαία, η σύμπνοια που έδειξε στο Πυροσβεστικό Σώμα είναι απίστευτη. Μας σταματάνε στο δρόμο να μας πουν μια καλή κουβέντα και αυτό δεν αλλάζεται με κανένα επίδομα, με κανένα ρεπό, με καμία άδεια. Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί στην πυροσβεστική μου καριέρα. Επίσης, πολλοί μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα πως θα γίνουν εθελοντές πυροσβέστες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Υποδιοικητής της Π.Υ. Κομοτηνής ευχαρίστησε τον Ευριπίδη Στυλιανίδη για την προσφορά ειδικών στολών αλλά και για το γεγονός ότι στέκεται έμπρακτα δίπλα τους διαρκώς ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει επίσης και τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής.

«Πραγματικά υπερέβαλλαν εαυτό. Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού είναι άνθρωποι που έχουν τις δικές τους δουλειές και οικογένειες και παρ’ όλα αυτά έρχονται και μας βοηθάνε. Παράτησαν τις οικογένειες τους και ήρθαν να κάνουν περιπολίες και να καλύψουν τα κενά που έχουμε σαν προσωπικό», τόνισε.

 

Βίντεο:

Πηγή:
fonirodopis.gr

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.