Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Οντέρ Μουμίν: «Να καταστήσουμε τον Δήμο Ιάσμου ως τόπο ειρήνης»

Το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης παρουσίασε ο Δήμαρχος Ιάσμου – Με ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίων και αυστηρή τήρηση των μέτρων η είσοδος του κοινού – Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Φιλοδοξώντας να καταστεί ο Δήμος Ιάσμου ως τόπος ειρήνης και πρωτεύουσα πολυπολιτισμικότητας, ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9) το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης το οποίο διοργανώνεται το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου.

Χαρακτηριστικό της παραπάνω φιλοδοξίας του Δημάρχου Ιάσμου είναι ότι ο ίδιος «υιοθέτησε» για κεντρικό σύνθημα του φετινού Φεστιβάλ το γνωστό απόφθεγμα του Μαχάτμα Γκάντι «Δεν υπάρχει δρόμος για την ειρήνη, η ειρήνη είναι ο δρόμος» ενώ όπως αποκάλυψε, στόχος του -αναλόγως και της ανταπόκρισης- είναι το Φεστιβάλ Ειρήνης να επεκταθεί από του χρόνου και σε γειτονικές χώρες.

Η είσοδος καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα είναι δωρεάν, με την αυστηρή όμως τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19.

Αυτό προϋποθέτει, όπως τόνισε ο Οντέρ Μουμίν, την ηλεκτρονική κράτηση των εισιτηρίων, η οποία θα γίνεται μέσω ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιάσμου από την ερχόμενη Τετάρτη 15 μέχρι την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, κρατήσεις θα μπορούν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι τηλεφωνώντας στη γραμματεία του Δημάρχου στο 2534350100, με την προϋπόθεση να παραλάβουν οι ίδιοι το εισιτήριο τους από τον Δήμο.

Απαραίτητη προϋπόθεση επίσης για την είσοδο στους χώρους του Φεστιβάλ είναι οι πολίτες να φέρουν μαζί τους το ηλεκτρονικό εισιτήριο, το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή rapid test 48 ωρών καθώς και την ταυτότητα τους προκειμένου να γίνεται ταυτοποίηση, ενώ για τα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών θα ισχύουν τα self test.

«Αυτά τα μέτρα θα τα λάβω και εγώ ο ίδιος προσωπικά. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, όποιος δεν πληροί τις προϋποθέσεις δεν θα του επιτραπεί η είσοδος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ιάσμου.

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα σε χορηγούς να διαφημιστούν μέσω του Φεστιβάλ, με το ποσό της χορηγίας να ανέρχεται στα 500 ευρώ και να περιλαμβάνει πλήρη προβολή σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Ιάσμου, στο site του Φεστιβάλ καθώς και ηλεκτρονικές προβολές κατά τη διάρκεια του διημέρου στους χώρους των εκδηλώσεων.

Το 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης τελεί υπό την αιγίδα και τη συγχρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας ΑΜΘ, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και της ΠΕΔ ΑΜΘ, τους οποίους ο Δήμαρχος Ιάσμου ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για τη συνδρομή τους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΙΡΗΝΗΣ:

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου:

15:00 – Υποδοχή αυτοδιοικητικών από τον Δήμο Γιλντιρίμ Προύσας και τον Δήμο Σμόλιαν της Βουλγαρίας

18:00 – Δράση ενημέρωσης από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» στο Διαπολιτισμικό Σχολείο Ιάσμου

19:00 – Εργαστήρι Μουσικής Διδασκαλίας – Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Ιάσμου

20:00 – Συναυλία με τον Χρήστο Χατζόπουλο και την παρέα του

21:00 – Συναυλία με το συγκρότημα Rodopi Ensemble

22:00 – Συναυλία με το συγκρότημα Balkanatolia

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου:

10:00 – Εργαστήρι Εικαστικών – Κτίριο Πολιτιστικού Συλλόγου Μέγα Πιστού

12:00 – Ποδοσφαιρικός Αγώνας ομάδων Δήμων Ιάσμου, Γιλντιρίμ, Σμόλιαν – Γήπεδο 5χ5 Ιάσμου

20:00 – Συναυλία με την τραγουδίστρια βουλγάρικης φολκ μουσικής Darina Slavcheva Slavova

21:00 – Συναυλία με τις Γλυκερία & Dilek Koç

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Ειρήνης

Πηγή: fonirodopis.gr

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.