Άνοιγμα στην τουριστική αγορά της Κύπρου από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Στην προσέλκυση τουριστικού ρεύματος από την Κύπρο στοχεύει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης μετά τις επαφές που είχε στη διεθνή τουριστική έκθεση «Taxidi 2022», που διεξήχθη στην Κύπρο την προηγούμενη εβδομάδα. Ανάμεσα στις συναντήσεις του, ο κ. Ζαμπούκης βρέθηκε με εκπροσώπους κυπριακού ταξιδιωτικού πρακτορείου και συζήτησε μαζί τους την προοπτική συνεργασίας με κοινό στόχο την έναρξη πτήσεων […] www.ertnews.gr

Άνοιγμα στην τουριστική αγορά της Κύπρου από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης


Στην προσέλκυση τουριστικού ρεύματος από την Κύπρο στοχεύει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης μετά τις επαφές που είχε στη διεθνή τουριστική έκθεση «Taxidi 2022», που διεξήχθη στην Κύπρο την προηγούμενη εβδομάδα.

Ανάμεσα στις συναντήσεις του, ο κ. Ζαμπούκης βρέθηκε με εκπροσώπους κυπριακού ταξιδιωτικού πρακτορείου και συζήτησε μαζί τους την προοπτική συνεργασίας με κοινό στόχο την έναρξη πτήσεων charter μεταξύ Λάρνακας και Αλεξανδρούπολης, ήδη από το Πάσχα του 2023. Επίσης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Στροβόλου Λευκωσίας, με τον οποίο συζήτησε την προοπτική αδελφοποίησης και συνεργασίας των δύο Δήμων, με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών στο πλαίσιο της ανάπτυξης “έξυπνων πόλεων” (smart cities).

«Η προσπάθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης, να εξελιχθεί σε έναν διεθνή τουριστικό προορισμό, έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται, με αποφασιστικότητα να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια προς την επίτευξη του στόχου αυτού ,» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή, παρουσιάζοντας τον απολογισμό του ταξιδιού της στην Κύπρο.

www.ertnews.gr