Αντίνοος Αλμπάνης: Νομίζω πως αν ήθελα να έχω παιδάκι θα το είχα κάνει

Αντίνοος Αλμπάνης: «Γιατί είναι τόσο τεράστια ευθύνη που δεν είμαι στη φάση της ζωής μου να κάνω στην άκρη το εγώ μου» δήλωσε ο ηθοποιός

Νοε 18, 2023 - 03:00
 0
Αντίνοος Αλμπάνης: Νομίζω πως αν ήθελα να έχω παιδάκι θα το είχα κάνει

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για την υποκριτική αλλά και την άποψή του για τα παιδιά, στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Αρχικά, αποκάλυψε: «Νομίζω πως αν ήθελα να έχω παιδάκι θα το είχα κάνει ή θα έβρισκα τον τρόπο να το κάνω. Μάλλον δεν το θέλω πολύ γιατί είναι τόσο τεράστια ευθύνη που δεν είμαι στη φάση της ζωής μου να κάνω στην άκρη το εγώ μου και να αφοσιωθώ στο παιδί. Έκανα ένα πολύ ωραίο crash test με το σκυλί μου – που δεν τα συγκρίνω σε καμία περίπτωση αλλά και πάλι έχεις την ευθύνη του και πρέπει να το φροντίζεις και να το προστατεύεις να ζει καλά – και τα πήγα καλά. Αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω αυτή την ευθύνη με την ευθύνη ενός παιδιού. Δεν ξέρω, θα δείξει. Φοβάμαι για μένα, και αν δεν; Τι θα κάνω μετά; Θα του ζητάω το συγγνώμη του παιδιού μέχρι να…».

Σχετικά με τη δουλειά του ανέφερε: «Η δουλειά μου έχει τον μοναδικό ρόλο και με στεναχωρεί αυτό. Άκουσα μια συνέντευξη της Μαρίας Κάλλας που έλεγε ότι ήθελε να γίνει μητέρα αλλά την πίεσαν να γίνει αυτό που είναι. Και σκεφτόμουν τη δική μου ζωή που την έχω φορτώσει με πολλές δουλειές και όχι πάντα από επιλογή. Εγώ τη φτιάχνω τη ζωή μου και κάτι πρέπει να κάνω διαφορετικό». Και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένας σοβαρός κίνδυνος με εμάς που κάνουμε πιο δημιουργικά επαγγέλματα και δεν μας έσυρε κάποιος να τα κάνουμε, ξεγελιόμαστε γιατί δίνουμε πολύ από τη ζωή μας, από τη ψυχή μας και θεωρούμε ότι είναι η ζωή μας, αλλά δεν είναι. Άλλο η ζωή μας και άλλο η δουλειά μας».