Αντώναρος – Τσίπρας: Παρατηρήσεις στο… ακροατήριο

Αντώναρος - Τσίπρας: Έκανε «παρέμβαση» μέσω Twitter, απευθυνόμενος σε όσους βρέθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Αντώναρος – Τσίπρας: Παρατηρήσεις στο… ακροατήριο

«Επίθεση» στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που «στρογγυλοκάθησαν», όπως λέει, στην πρώτη σειρά και δεν χειροκροτούσαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος. Κινούμενος στη λογική… Κατσιφάρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, πως «δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους», ο «προεδρικός» Ευάγγελος Αντώναρος είπε ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ήταν στην πρώτη σειρά εάν δεν ήταν ο Τσίπρας στην ηγεσία του κόμματος.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ανέφερε:

«Καλα δεν ντρέπονται κάποια στελέχη του Συριζα ΠΣ, στρογγυλοκαθισμένα στις πρώτες σειρές, να αρνούνται στην ουσία να χειροκροτήσουν τον Αλέξη Τσίπρα; Πιστεύουν ότι θα βρίσκονταν εκεί αν δεν ήταν ο ίδιος στην κορυφή;

Δείτε την ανάρτησή του

Επιμένει ο Αντώναρος πως «εμψύχωνε» τον ΣΥΡΙΖΑ κι ας έβλεπε την ήττα

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα, ο Ευάγγελος Αντώναρος, μετά τις δηλώσεις του το βράδυ της Τετάρτης όπου υποστήριξε ότι «έβλεπε» τη διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά δεν έλεγε τίποτα στην Κουμουνδούρου και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για να τους δίνει «ελπίδες». H δήλωση αυτή του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κατάφερε να εκλεγεί στις εκλογές της 21ης Μαΐου, έγινε αντικείμενο σφοδρού σχολιασμού στο Twitter όπου «βαφτίζεται» Νοστράδαμος. Μετά τις αντιδράσεις ο ίδιος το μεσημέρι της Πέμπτης, έσπευσε να απαντήσει με ανάρτησή του στο Twitter υπογραμμίζοντας: «Ότι εμψύχωνα τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τους αναποφασιστους συμπολίτες μας (εστω κι αν έβλεπα ένα μικρο προβαδισμα της ΝΔ) κάποιοι το θεωρούν μομφή. Μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται».