Αντώναρος – Εκλογές 2023: Πάρτι στο Twitter με το…”εβλεπα τα αποτελέσματα αλλά δεν το έλεγα”

Αντώναρος - Εκλογές 2023: Πάρτι στο Twitter με τη δήλωση Αντώναρου για το αποτέλεσμα των εκλογών: «Είσαι Νοστράδαμος» και «μεγάλη γάτα» του γράφουν

Αντώναρος – Εκλογές 2023: Πάρτι στο Twitter με το…”εβλεπα τα αποτελέσματα αλλά δεν το έλεγα”

Μετά Χριστόν προφήτης επιχείρησε να εμφανιστεί ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος σε συνέντευξή του το βράδυ της Τετάρτης υποστήρίξε ότι «έβλεπε» τη διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά δεν έλεγε τίποτα στην Κουμουνδούρου και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για να τους δίνει «ελπίδες». «Εγώ έβλεπα μια διαφορά» ξεκίνησε ο Ευάγγελος Αντώναρος την τοποθέτησή του στο AtticaTV για το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής συνεχίζοντας με την απάντησή του στο «γιατί Βαγγέλη Αντώναρε έλεγες “πάτε καλά”;». Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αντώναρο, δεν έλεγε την αλήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ «γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να εναθαρρύνω, να δίνω ελπίδες να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους που έρχονται».

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες τοποθετήσεις του πριν τις εκλογές ο Ευάγγελος Αντώναρος έλεγε ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα ήταν στο 32%-33%», ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πιάσει τα ποσοστά του 2019».

Ίσως η.. viral τοποθέτησή του να έγινε για να δικαιολογήσει την αποτυχία του να εκλεγεί στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής όπου κατετάγη έκτος και με σχεδόν 6.000 σταυρούς λιγότερους από τον δεύτερο εκλεγέντα, Χρήστο Σπίρτζη.