Απόστολος Γκλέτσος: «Η φύση λέει ότι δυο άνδρες μπορούν να είναι ζευγάρι, όχι ότι μπορούν να γίνουν γονείς»

01 Νοέ 2026 - 00:20
0

Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “For You”, όταν και κλήθηκε να τοποθετηθεί γύρω από το ζήτημα της τεκνοθεσίας ομόφυλων ζευγαριών εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους και είναι αντίθετος.

«Η φύση λέει ότι δυο άνδρες μπορούν να είναι ζευγάρι. Το λέει η φύση αυτό, οπότε το αποδεχόμαστε με απόλυτο σεβασμό και αγάπη. Δεν λέει, όμως, ότι μπορούν να γίνουν γονείς.Όχι, το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι η αγάπη, αλλά είναι η μυρωδιά. Θα πω εγώ, δηλαδή, ότι το παιδί πρέπει να μυρίσει μάνα, πρέπει να μυρίσει θηλυκό, ορμόνες θηλυκές όταν είναι μωρό ή και πιο μεγάλο. Θέλει μια μάνα, που ξέρει επειδή είναι γυναίκα, πως θα το πιάσει και πως θα το πείσει ενώ ο άνδρας δεν ξέρει”.

The post Απόστολος Γκλέτσος: «Η φύση λέει ότι δυο άνδρες μπορούν να είναι ζευγάρι, όχι ότι μπορούν να γίνουν γονείς» appeared first on KontraNews.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου Αρέσει Μου Αρέσει 0
Δεν Αρέσει Δεν Αρέσει 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Ουάου Ουάου 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0