Αυτιάς – Πανόπουλος: Κόντρα on air, “θέλεις να μου επιβάλεις να κάνω TikTok;”

Αυτιάς - Πανόπουλος: «Μου θυμίζεις κάτι παιδάκια που λένε ότι έχουν 5000 φίλους που δεν ξέρουν ποιοι είναι οι φίλοι τους»

Ιούν 10, 2024 - 15:00
 0  6
Αυτιάς – Πανόπουλος: Κόντρα on air, “θέλεις να μου επιβάλεις να κάνω TikTok;”

Κοντραρίστηκαν στον «αέρα» της εκπομπής της Φαίης Σκορδά ο Γιώργος Αυτιάς και ο Δημήτρης Πανόπουλος με φόντο τις Ευρωεκλογές. Η συζήτηση ξεκίνησε από την νίκη του Φειδία Παναγιώτου στην Κύπρο και κατέληξε σε μίνι καυγά με θέμα τη χρήση των social media στις εκλογές από τους υποψηφίους αλλά και τα μηνύματα των εκλογών Ο Γιώργος Αυτιάς επέμενε ότι επικοινωνεί με άλλον τρόπο με τον κόσμο και εκνευρίστηκε με την άποψη του Δημήτρη Πανόπουλου.

Γιώργος Αυτιάς: «19:05 ήξερα ότι ήμουν πρώτος – Θα καταγράφω συνεχώς τα προβλήματα της κοινωνίας, έχω συγκινηθεί”
Ένταση με Αυτιά και Μάντζο: “Κρύβεστε πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ, γι΄αυτό έχετε αυτό το αποτέλεσμα… Χαιρετίσματα”

-Μου θυμίζεις λίγο τον Κασσελάκη. Η οικονομία δεν είναι χαμόγελα! Οικονομία δεν είναι TikTok.

-Eίστε 13 μονάδες κάτω.

-Ο άλλος πήρε 12. Δεν έχεις καταλάβει τι έχει γίνει;» ήταν η αρχική τους στιχομυθία στην οποία συμμετείχε και η Έλενα Κουντουρά, στριμώχνοντας τον Γιώργο Αυτιά.

-Εγώ ξέρω ότι χωρίς social βγήκα πρώτος γιατί απευθύνθηκα στην κοινωνία, δεν είχα ούτε ΤikTok ούτε τίποτα.

-Έκανα τον ίδιο αγώνα χωρίς να έχω καμία οικονομική δυνατότητα. Στις Βρυξέλλες δεν θα σφίγγετε το χέρι των ανθρώπων και τα social είναι απαραίτητο μέσο να επικοινωνείτε» τού είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

-Υπάρχει στούντιο στο Ευρωκοινοβούλιο που θα αξιοποιήσουμε. Σε πληροφορώ παλικαράκι μου ότι υπάρχει στούντιο που μπορείς να μπαίνεις να μιλάς!» είπε ο Γιώργος Αυτιάς και τον διέψευσε η Έλενα Κουντουρά.

-Ο προπετισμός τιμωρείται. Δεν θα μου επιβάλεις εσύ τον τρόπο επικοινωνίας. Η δικιά μου προσπάθεια απέδωσε. Θα καταργήσουμε την επικοινωνία με τον κόσμο. Έχω διαφορετική μεθοδολογία παλικάρι μου! Αντί να μου πεις πώς πήρα 300.0οο σταυρούς…

-Ενδιαφέρεστε μόνο για την προσωπική σας επιτυχία.

-34 χρόνια τι έκανα όταν εσύ… ξέρεις τι έκανες! Έκανες συνδέσεις και σου δίναμε οδηγίες. Στην κοινωνία δεν ήσουνα; Θέλεις να μου επιβάλεις να κάνω TikTok!» του είπε αυστηρά ο Γιώργος Αυτιάς.

«Αν δεν θέλετε να επικοινωνήσετε με τον νέο κόσμο είναι δικό σας πρόβλημα» απάντησε ο Δημήτρης Πανόπουλος με τον Γιώργο Αυτιά να δηλώνει ότι και στην πλατεία θα επικοινωνήσει με τους νέους.

«Το συζητάμε γιατί στην Κύπρο ένα παιδί από το ΤikTok εκλέχτηκε» είπε η Φαίη Σκορδά στον Γιώργο Αυτιά.

«Μου θυμίζεις κάτι παιδάκια που λένε ότι έχουν 5000 φίλους που δεν ξέρουν ποιοι είναι οι φίλοι τους» είπε ο δημοσιογράφος στον Δημήτρη Πανόπουλο.

Στο τέλος ο Γιώργος Αυτιάς έδωσε το χέρι του στον Δημήτρη Πανόπουλο λέγοντάς του ότι είναι πολύ καλός δημοσιογράφος.