ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ την Πέμπτη 13 Ιουνίου (21.00) στο Λιμάνι του Πόρτο Λάγος, με Γιώτα Γρίβα και Κώστα Μπανιώτη

Με κόπο και πολύ μεράκι διοργανώνουμε Δημοτική Λαϊκή βραδιά στις 13 Ιουνίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 21.00 στο λιμάνι του Πόρτο Λάγος, με την Μοναδική Δημοτική τραγουδίστρια Γιώτα Γρίβα.Μαζί της θα είναι ο  κορυφαίος παραδοσιακός και δημοτικός τραγουδιστής Κώστας Μπανιώτης και θα πλαισιώνουν το σχήμα αυτό, οι δύο αγαπημένοι μας τοπικοί Λαϊκοί τραγουδιστές Φώτης Ξενάκης και Όλγα Μωραΐτη που τιμούν και στηρίζουν κάθε προσπάθεια του συλλόγου μας.Η είσοδος θα είναι 20€ με πλήρες μενού και 15€ το παιδικό (προαιρετικό).Προσκεκλημένοι όλοι οι Ξανθιώτες, σε μια ξεχωριστή βραδιά με πολλές... πολλές εκπλήξεις στον μαγικό χώρο του Λιμανιού Μας, του Πόρτο Λάγος.Τηλέφωνο κρατήσεων: 6980.768.793.Με εκτίμησηΕξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος Πόρτο Λάγος

Ιούν 6, 2024 - 19:00
 0  36
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ την Πέμπτη 13 Ιουνίου (21.00) στο Λιμάνι του Πόρτο Λάγος, με Γιώτα Γρίβα και Κώστα Μπανιώτη


Με κόπο και πολύ μεράκι διοργανώνουμε Δημοτική Λαϊκή βραδιά στις 13 Ιουνίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 21.00 στο λιμάνι του Πόρτο Λάγος, με την Μοναδική Δημοτική τραγουδίστρια Γιώτα Γρίβα.

Μαζί της θα είναι ο  κορυφαίος παραδοσιακός και δημοτικός τραγουδιστής Κώστας Μπανιώτης και θα πλαισιώνουν το σχήμα αυτό, οι δύο αγαπημένοι μας τοπικοί Λαϊκοί τραγουδιστές Φώτης Ξενάκης και Όλγα Μωραΐτη που τιμούν και στηρίζουν κάθε προσπάθεια του συλλόγου μας.

Η είσοδος θα είναι 20€ με πλήρες μενού και 15€ το παιδικό (προαιρετικό).

Προσκεκλημένοι όλοι οι Ξανθιώτες, σε μια ξεχωριστή βραδιά με πολλές... πολλές εκπλήξεις στον μαγικό χώρο του Λιμανιού Μας, του Πόρτο Λάγος.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6980.768.793.

Με εκτίμηση

Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος Πόρτο Λάγος