«Εξωτικός» πράσινος κομήτης: Live streaming το πέρασμά του από τη Γη

Ο «εξωτικός» πράσινος κομήτης, ο C/2022 E3 (ZTF), ο οποίος έχει να έρθει κοντά στη Γη από την εποχή των Νεάντερταλ πριν περίπου  50.000 χρόνια, αναμένεται να φτάσει στην κοντινότερη απόσταση του (περίγειο) πλανήτη μας, σήμερα Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου. Δείτε live το πέρασμα του πράσινου κομήτη από τη Γη: Εάν θέλετε να δείτε τον κομήτη, κοιτάξτε προς τα βόρεια αμέσως ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Φεβ 1, 2023 - 19:00
 0
«Εξωτικός» πράσινος κομήτης: Live streaming το πέρασμά του από τη Γη
Space Asteroid Strike

Ο «εξωτικός» πράσινος κομήτης, ο C/2022 E3 (ZTF), ο οποίος έχει να έρθει κοντά στη Γη από την εποχή των Νεάντερταλ πριν περίπου  50.000 χρόνιααναμένεται να φτάσει στην κοντινότερη απόσταση του (περίγειο) πλανήτη μας, σήμερα Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου.

Δείτε live το πέρασμα του πράσινου κομήτη από τη Γη:

Εάν θέλετε να δείτε τον κομήτη, κοιτάξτε προς τα βόρεια αμέσως μετά τη δύση του ηλίου και αναζητήστε μια αχνή πρασινωπή λάμψη. Ο κομήτης είναι οριακά ορατός με γυμνό μάτι, για αυτό και είναι καλύτερα να τον παρατηρήσετε με τηλεσκόπιο ή κιάλια. Ωστόσο, εάν οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για παρατήρηση, μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στον ιστότοπο ή στο κανάλι του Virtual Telescope Project στο YouTube.

www.ertnews.gr