“Ελευθέρια Κομοτηνής 2022”: Σε εορταστικούς ρυθμούς η πόλη – Κορυφώνονται το Σάββατο (14/5) οι εκδηλώσεις

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η Κομοτηνή καθώς συνεχίζονται και σήμερα οι εκδηλώσεις για τα φετινά Ελευθέρια, με την οργανωτική ευθύνη του Δήμου. Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, που οργανώνει η δημοτική επιτροπή Πολιτισμού με πρόεδρο την κα Λιβεριάδου και ο δήμαρχος Κομοτηνής, κ.Γκαράνης, η πόλη γιορτάζει την επέτειο από την απελευθέρωσή της. Ξεκινώντας από τις […] www.ertnews.gr

“Ελευθέρια Κομοτηνής 2022”: Σε εορταστικούς ρυθμούς η πόλη – Κορυφώνονται το Σάββατο (14/5) οι εκδηλώσεις


Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η Κομοτηνή καθώς συνεχίζονται και σήμερα οι εκδηλώσεις για τα φετινά Ελευθέρια, με την οργανωτική ευθύνη του Δήμου.

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, που οργανώνει η δημοτική επιτροπή Πολιτισμού με πρόεδρο την κα Λιβεριάδου και ο δήμαρχος Κομοτηνής, κ.Γκαράνης, η πόλη γιορτάζει την επέτειο από την απελευθέρωσή της.

Ξεκινώντας από τις 2 Μαΐου οι εκδηλώσεις κορυφώνονται αύριο Σάββατο (14/5) στις 12:00 όταν και θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέλαση και φυσικά οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής δίνουν το ετήσιο ραντεβού τους στην κεντρική σκηνή των Ελευθερίων Θράκης, με τη μουσική συνοδεία της παραδοσιακής θρακιώτικης γκάιντας.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΑΚΙΡΗ

www.ertnews.gr