Ενδοοικογενειακή βία στην Αλεξανδρούπολη: Περιέλουσε με χλωρίνη τη σύντροφό του, την έστειλε στο νοσοκομείο!

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη χθες, Κυριακή, με έναν άνδρα να χτυπάει τη σύντροφό του και να την περιλούζει με χλωρίνη.Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του evros-news.gr, ο άνδρας αφού χτύπησε τη σύντροφό του, στην συνέχεια την οδήγησε με τη βία στην μπανιέρα του σπιτιού και την περιέλουσε με χλωρίνη.Το θύμα διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ ο σύντροφός της άρχισε να αναζητείται μετά την καταγγελία της στην Αστυνομία. Τέλος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης όπου και κρατείται. 

Ιούν 10, 2024 - 18:00
 0  5
Ενδοοικογενειακή βία στην Αλεξανδρούπολη: Περιέλουσε με χλωρίνη τη σύντροφό του, την έστειλε στο νοσοκομείο!


Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη χθες, Κυριακή, με έναν άνδρα να χτυπάει τη σύντροφό του και να την περιλούζει με χλωρίνη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του evros-news.gr, ο άνδρας αφού χτύπησε τη σύντροφό του, στην συνέχεια την οδήγησε με τη βία στην μπανιέρα του σπιτιού και την περιέλουσε με χλωρίνη.

Το θύμα διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ ο σύντροφός της άρχισε να αναζητείται μετά την καταγγελία της στην Αστυνομία. Τέλος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης όπου και κρατείται.