Έβρος: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Ρούσσα στο Σουφλί

Μεγάλη κινητοποίηση όλων των πυροσβεστικών δυνάμεων του νομού πραγματοποιήθηκε την τελευταία ώρα για να αντιμετωπιστεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 2.43 το μεσημέρι σε αγροτοδασικη έκταση ΒΑ του χωριού Ρούσσα του Δήμου Σουφλιου. Οι δυνάμεις, υπό την καθοδήγηση του διοικητή νομού Πασχάλη Χουρτερούδη, οριοθέτησαν μέσα σε μια ώρα τη φωτιά. Στην κατάσβεση συμμετείχαν και εναέρια ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Ιούλ 9, 2024 - 21:00
 0  9
Έβρος: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Ρούσσα στο Σουφλί
fotia evros

Μεγάλη κινητοποίηση όλων των πυροσβεστικών δυνάμεων του νομού πραγματοποιήθηκε την τελευταία ώρα για να αντιμετωπιστεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 2.43 το μεσημέρι σε αγροτοδασικη έκταση ΒΑ του χωριού Ρούσσα του Δήμου Σουφλιου.

Οι δυνάμεις, υπό την καθοδήγηση του διοικητή νομού Πασχάλη Χουρτερούδη, οριοθέτησαν μέσα σε μια ώρα τη φωτιά. Στην κατάσβεση συμμετείχαν και εναέρια μέσα πυρόσβεσης (air tractor και το ελικόπτερο του νομού) καθώς και δυνάμεις του στρατού, του Δασαρχείου Διδυμοτείχου και του Δήμου Σουφλίου.

Το ενθαρρυντικό στην κατάσβεση ήταν ότι συμμετείχαν όλοι σχεδόν οι κάτοικοι του χωριού Ρούσσα. Αποτέλεσμα της πυρκαγιάς ήταν να καούν 10 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης .

www.ertnews.gr