Γιάννης Μπέζος για Αυγενάκη: Mην τον αδικούμε, η κακιά στιγμή μπορεί να συμβεί στον καθένα μας

''Ο λαός σου δίνει κάτι παραπάνω και σου ζητάει κάτι παραπάνω. Ανάμεσα σε αυτά που σου ζητάει είναι και η ψυχραιμία''

Ιούλ 6, 2024 - 09:00
 0  6
Γιάννης Μπέζος για Αυγενάκη: Mην τον αδικούμε, η κακιά στιγμή μπορεί να συμβεί στον καθένα μας

Το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Αυγενάκη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», που έφερε τη διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ, σχολίασε ο Γιάννης Μπέζος. «Για να μην αδικούμε τον κύριο Αυγενάκη, μπορεί να συμβεί στον καθένα μας αυτό. Καλό είναι να είμαστε πάντα έτοιμοι για αυτοκριτική» είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός στον ΑΝΤ1, και συνέχισε: «Η κακιά στιγμή μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Και στη δουλειά μας γίνονται αυτά. Και στο θέατρο γίνονται. Υπάρχουν στιγμές εντάσεων κ.λπ. Το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου ή μια θέση, στην οποία σε έχει βάλει ο λαός… Ο λαός σου δίνει κάτι παραπάνω και σου ζητάει κάτι παραπάνω. Ανάμεσα σε αυτά που σου ζητάει είναι και η ψυχραιμία».

Δείτε το σχετικό σχόλιο μετά το 09:10

«Μου τράβηξε το τηλέφωνο από τα χέρια, δεν με χτύπησε»

Μια πολυσέλιδη, αναλυτική κατάθεση για το πώς ξεκίνησε το περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη έδωσε ο υπάλληλος του αεροδρομίου. Ο υπάλληλος του αεροδρομίου φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Ο κ. Αυγενάκης ήρθε προς τα εμένα και σε έντονο ύφος απαιτούσε να ανοίξει η πύλη. Τον ρώτησα πώς λέγεται και να μου δείξει το εισιτήριο. Του είπα ότι είχαν γίνει δύο αναγγελίες για τον ίδιο, να προσέλθει στην πύλη, αλλά πιθανόν είχε καθυστερήσει να φθάσει στο αεροδρόμιο. Μου έλεγε να σταματήσει το αεροπλάνο για να μπει αυτός, παρότι η πύλη είχε κλείσει και είχαν επιβιβαστεί οι επιβάτες. Του είπα ότι έχει εισιτήριο σε θέση business, και ότι μπορεί να ταξιδέψει με την επόμενη πτήση χωρίς καμία επιβάρυνση. Δεν καθόταν να με ακούσει.

Επικοινώνησα με τον προϊστάμενο και τότε άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί. Μου τράβηξε το τηλέφωνο από τα χέρια, δεν με χτύπησε αλλά φοβήθηκα και οπισθοχώρησα. Πέταξε μια καρέκλα κάτω και έπεσε και το τηλέφωνό μου, το οποίο σήκωσε εκείνος. Συνέχισε να φωνάζει, να βρίζει και να απειλεί». Οι αστυνομικοί σε αρχικό στάδιο, παρότι δεν είχε υποβληθεί μήνυση, είχαν κάνει εγγραφή και αναφορά του περιστατικού και είπαν στον υπάλληλο ότι, αν επιθυμεί, μπορεί να υποβάλει μήνυση όποτε θέλει, κάτι που έγινε, για εξύβριση και απειλή.