Γλυκό Καραμέλας!!!

 Γλυκό Καραμέλας!!!!!ΓΛΥΚΟ ΤΡΙΛΕΤΣΕ(Trilece) ΤΑ 3 ΓΑΛΑΤΑ!!!       ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ!    ΥΛΙΚΑ:6 αυγα,250 γρ ζαχαρη,350 γρ αλευρι,1 φακελακι μπεικιν παουντερ,2 βανιλιες!        ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπαμε τα ασπραδια αυγων με την ζαχαρη σε σφιχτη μαρεγκα!Ριχνουμε ενα-ενα τα αυγα!Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε το αλευρι-μπεικιν-βανιλιες και ανακατευουμε απαλα με μαριζ!Βαζουμε το μείγμα στην λαδοκολα στο ταψι και το ψηνουμε.στους 180 βαθμους προθερμασμενο φουρνο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 30  λεπτα αναλογα τον φουρνο!!!       Οταν το βγαζουμε το γυρναμε αναποδα βγαζουμε την λαδοκολα και το τρυπαμε παντου με ξυλακι απο σουβλακι!Το τοποθετουμε ξανα στο ταψι και το τρυπαμε και απο πανω!!               ΣΙΡΌΠΙ:Σε ενα μπολ βαζουμε 1 ζαχαρουχο γαλα,1 λιτρο γαλα φρεσκο,250 γρ κρεμα γαλακτος τα ανακατευουμε και ριχνουμε το μείγμα σιγα σιγα στο παντεσπανι!!    Χτυπάμε 500 γρ κρέμα φυτική γάλακτος με 5 κ σ άχνη ζάχαρη και το βάζουμε πάνω στο παντεσπάνι!!!!  ΚΑΡΑΜΕΛΑ:Βαζουμε η ετοιμη η φτιαχνουμε δικη μας!Εκτέλεση φωτό συνταγή από  Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!! 

Γλυκό Καραμέλας!!!


 Γλυκό Καραμέλας!!!!!

ΓΛΥΚΟ ΤΡΙΛΕΤΣΕ(Trilece) ΤΑ 3 ΓΑΛΑΤΑ!!!       

ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ!    

ΥΛΙΚΑ:

6 αυγα,

250 γρ ζαχαρη,

350 γρ αλευρι,

1 φακελακι μπεικιν παουντερ,

2 βανιλιες!        

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπαμε τα ασπραδια αυγων με την ζαχαρη σε σφιχτη μαρεγκα!

Ριχνουμε ενα-ενα τα αυγα!

Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε το αλευρι-μπεικιν-βανιλιες και ανακατευουμε απαλα με μαριζ!

Βαζουμε το μείγμα στην λαδοκολα στο ταψι και το ψηνουμε.στους 180 βαθμους προθερμασμενο φουρνο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 30  λεπτα αναλογα τον φουρνο!!!       

Οταν το βγαζουμε το γυρναμε αναποδα βγαζουμε την λαδοκολα και το τρυπαμε παντου με ξυλακι απο σουβλακι!

Το τοποθετουμε ξανα στο ταψι και το τρυπαμε και απο πανω!!              

 ΣΙΡΌΠΙ:

Σε ενα μπολ βαζουμε 1 ζαχαρουχο γαλα,1 λιτρο γαλα φρεσκο,250 γρ κρεμα γαλακτος τα ανακατευουμε και ριχνουμε το μείγμα σιγα σιγα στο παντεσπανι!!    

Χτυπάμε 500 γρ κρέμα φυτική γάλακτος με 5 κ σ άχνη ζάχαρη και το βάζουμε πάνω στο παντεσπάνι!!!!  

ΚΑΡΑΜΕΛΑ:

Βαζουμε η ετοιμη η φτιαχνουμε δικη μας!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από  Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!