Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

GNTM αποχώρηση 19/10: Εκπλήξεις και ανατροπές

GNTM αποχώρηση 19/10: Έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Ντορέττας Παπαδημητρίου και του Αργύρη Αγγέλου, που φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Γιώργος Καράβας κάλεσε τους συμμετέχοντες στο στούντιο για ένα ξεχωριστό beauty challenge και υποδέχθηκε την εκπρόσωπο της Dust+Cream Βάσια Μποζατζή. Τα μοντέλα πόζαραν στον φακό του Joey Leo και νικήτρια της δοκιμασίας αναδείχθηκε η Κυβέλη. Στη δοκιμασία αποχώρησης τα μοντέλα κλήθηκαν να επιστρατεύσουν τις υποκριτικές τους ικανότητες και να δώσουν πόζα, πρόζα και υπερβολή, μπροστά στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου. Τα 15 επίδοξα μοντέλα, που έχουν απομείνει στο ριάλιτι, κλήθηκαν να αναβιώσουν τους ήρωες της «Δυναστείας», της διάσημης σαπουνόπερας που προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση την περίοδο 1981 – 1989.

Έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Ντορέττας Παπαδημητρίου και του Αργύρη Αγγέλου, που προσπάθησαν να βοηθήσουν υποκριτικά τα επίδοξα μοντέλα στο «δράμα» της σαπουνόπερας. Οι δύο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν μαζί με τα μοντέλα, τα οποία έπρεπε να φτάσουν στην υπερβολή για να πετύχουν το ζητούμενο. Η δοκιμασία για κάποιους αποδείχθηκε ιδιαίτερα απαιτητική γιατί έχαναν τα λόγια τους και δεν μπορούσαν να συντονιστούν ενώ  άλλοι έλαμψαν και ξεχώρισαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.