Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

GNTM αποχώρηση 23/11: Ποιο μοντέλο έφυγε

GNTM αποχώρηση 23/11: Αυτό είναι το μοντέλο που εγκατέλειψε με δάκρυα στα ματια το σπίτι.

Η έλλειψη έκφρασης, όπως είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, «κόστισε» σ’ ένα από τα μοντέλα του GNTM 4 την αποχώρησή του. Ποιο μοντέλο αποχώρησε χθες 23/11, από το GNTM 4, με δάκρυα στα μάτια; Για ποιο λόγο ξέσπασαν οι υπόλοιποι εννιά φιναλίστ του ριάλιτι μόδας;Μέσα σε πολύ φορτισμένο κλίμα έγινε χθες η προγραμματισμένη αποχώρηση στο GNTM 4 με τα μοντέλα να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Την ίδια στιγμή χθες οι εννιά φιναλίστ ήρθαν αντιμέτωποι μ’ ένα γεγονός που τους έκανε να ξεσπάσουν μετά από τρεις μήνες παραμονής στο ριάλιτι μόδας.

Με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να την επαινεί για όλα όσα πέτυχε στο GNTM 4, λέγοντάς της πως έκανε πολλά και σημαντικά πράγματα ως νέο μοντέλο, αποχώρησε η Μαρία από το GNTM 4. Η έλλειψη έκφρασης κατά τους κριτές και το γεγονός ότι απουσίαζε η πόζα από το στιγμιότυπό της «κόστισαν» στη συγκεκριμένη κοπέλα την αποχώρησή της. «Ήξερα ότι θα φύγω. Ξέρω ότι έχω δυνατότητες. Είμαι πολύ περήφανη γιατί ξέρω ότι προσπάθησα αρκετά. Αν και είχα διαφωνίες με κάποια παιδιά, μου μένουν μόνο θετικά συναισθήματα. Τους αγαπώ όλους», είπε η Μαρία με δάκρυα στα μάτια, αποχωρώντας από το πρόγραμμα του STAR. Νωρίτερα ευχάριστα νέα έμελλε ν’ ακούσουν η Αγάπη και ο Αγγαίος. Ο τελευταίος όμως ήταν αυτός που είχε την καλύτερη φωτογραφία και πήρε τη δουλειά.

Τι συνέβη με την Κυβέλη – Πώς βρέθηκε στο νοσοκομείο Μία μικρή χειρουργική επέμβαση ήταν η αιτία που οδήγησε την Κυβέλη στο νοσοκομείο και όχι στο πλατώ του GNTM 4. Όπως είπε ο Δημήτρης Σκουλός το νεαρό μοντέλο είναι καλά στην υγεία του αλλά έπρεπε να λείψει για κάποιες ώρες. Στη συνέχεια η Κυβέλη βγήκε σε ζωντανή σύνδεση μέσα από το νοσοκομείο και είπε: «Είμαι πάρα πολύ καλά, όλα πήγαν τέλεια. Δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό». Ο γιατρός της ήταν στο πλευρό της και μίλησε στους κριτές: «Η Κυβέλη δυστυχώς έπρεπε να λείπει από το πλατό σας σήμερα. Είχαμε βέβαια τη χαρά να την έχουμε εμείς κοντά μας. Έπρεπε να υποβληθεί σε μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδο. Από αύριο θα μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της και να συμμετέχει κανονικά σε όλες τις δοκιμασίες του διαγωνισμού».

Μία όμορφη και συνάμα συγκινητική δοκιμασία έζησαν χθες τα μοντέλα του GNTM 4. Σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης η παραγωγή του διαγωνισμού μόδας έφερε στα μοντέλα τους συγγενείς τους, που είχαν καιρό να δουν. Παράλληλα, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του Bill Georgoussis ως fashion αγγελιοφόροι με ρομαντική διάθεση κρατώντας γιγαντιαία props. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης τους περίμενε μία μεγάλη έκπληξη. Μετά από αρκετούς μήνες είδαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.  Συγκεκριμένα την Όλγα την επισκέφτηκε η μητέρα της, την Μαρία ο πατέρας της και τον Ναπολέων η μητέρα του. Επίσης τον Αγγαίο αγκάλιασε η μητέρα του, η Ειρήνη είδε τη μαμά της, τον Κωνσταντίνο επισκέφθηκε ο φίλος του Φίλιππος, τον Στυλιανό ο αδελφός του και την Κυβέλη η μητέρα της. Όπως ήταν αναμενόμενο τα μοντέλα χάθηκαν στις αγκαλιές των αγαπημένων τους προσώπων και ξέσπασαν σε λυγμούς και κλάματα.

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.