Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Αστυνομικός Κάλυμνος: Έπεσε πάνω του με φορτηγάκι

Πήγε να παραλάβει δέμα με «λευκό θάνατο» από μεταφορική εταιρεία στην Κάλυμνο και όταν αντελήφθη ότι έχει πέσει σε ενέδρα αστυνομικών, πάτησε το γκάζι του φορτηγού του να πέσει πάνω τους! Από την παρακινδυνευμένη ενέργεια του οδηγού τραυματίστηκε στο πόδι ένας αστυνομικός, ενώ συνάδελφοί του γλίτωσαν καθώς κατάφεραν να αποφύγουν το όχημα. Ο 41χρονος, που κατάφερε να διαφύγει, αλλά αναγκάστηκε και να εγκαταλείψει το φορτηγάκι, κατηγορείται ήδη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Λίγο μετά από την αιματηρή επίθεση κατά των αστυνομικών, στη μεταφορική εταιρεία προσήλθε ένας 32χρονος να παραλάβει το δέμα. Συνελήφθη, χωρίς αντίσταση και διαπιστώθηκε ότι το δέμα περιείχε 160 γραμμάρια ηρωίνης…

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Για το σοβαρό συμβάν, που έλαβε χώρα στο νησί της Καλύμνου, η Αστυνομία με επίσημη ενημέρωσή της, παραθέτει τα γεγονότα που οδήγησαν στον τραυματισμό του αστυνομικού: «Συνελήφθη», αναφέρεται «στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, ένας 32χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραλαβή – διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και έναν 41χρονο ημεδαπό κατηγορούμενο για παραλαβή – διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και απόπειρα ανθρωποκτονίας, ο όποιος αναζητείται». Ως προς το πως εξελίχθηκαν τα γεγονότα στη δοάρκεια της επιχείρησης των αστυνομικών, σημειώνονται τα παρακάτω:

Να παρασύρει τους αστυνομικούς «Στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε ο 41χρονος κατά τη μετάβαση του με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε μεταφορική εταιρεία προκειμένου να παραλάβει δέμα που περιείχε ναρκωτικά και όταν κλήθηκε σε έλεγχο, από αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση, επιχείρησε να τους παρασύρει με το όχημα του, τραυματίζοντας στο πόδι έναν απ αυτούς. Ακολούθως ο δράστης διέφυγε από το σημείο με το όχημα του, οποίο αργότερα εγκατέλειψε και αναζητείται.

Παράλληλα, ενώ ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση αναζήτησης του 41χρονου, μετέβη στη μεταφορική εταιρεία ο 32χρονος κατηγορούμενος και επιχείρησε να παραλάβει το δέμα που περιείχε ναρκωτικά, ωστόσο εντοπίστηκε και συνελήφθη. Το δέμα κατασχέθηκε και διαπιστώθηκε ότι περιείχε ηρωίνη βάρους 160 γραμμάρια. Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του 41χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

Ηρωίνη βάρους 5,1 γραμμάρια, τοποθετημένη σε επτά μικροσυσκευασίες. Παραστατικά τραπεζικών συναλλαγών και τραπεζικές κάρτες. Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Το χρηματικό ποσό των 945 ευρώ. Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιούσε 41χρονος, ο οποίος αναζητείται. O συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.