Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Δήμος Αμαρουσίου: Συνάντηση Δημάρχου με τη νέα πρόεδρο του ΕΣ

Θ. Αμπατζόγλου: «Χαιρετίζουμε την παρουσία μίας νέας και δυναμικής γυναίκας στο τιμόνι του Εμπορικού Συλλόγου».

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με τη νέα Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης Μάχη Νικολαράκου, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, σε συνέχεια της σχετικής εκλογικής διαδικασίας που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες και ανέδειξε νέο ΔΣ και νέο Πρόεδρο. Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στη νέα Πρόεδρο και ιδιαιτέρως σημείωσε: «Χαιρετίζουμε την παρουσία μίας νέας και δυναμικής γυναίκας στο τιμόνι του Εμπορικού Συλλόγου. Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες είναι αυτοί που δίνουν ζωή στο κέντρο της πόλης μας, αλλά και στις άλλες γειτονιές και είναι αυτοί που με τη δραστηριότητά τους συμβάλλουν στη διαμόρφωση της συνολικής ταυτότητας του Αμαρουσίου.

»Είμαστε σίγουροι πως με τη νέα Πρόεδρο, όπως και με τον απερχόμενο Γιάννη Νικολαράκο, θα έχουμε μία παραγωγική συνεργασία για το καλό του Δήμου και των Δημοτών μας. Προγραμματίζουμε για τις επόμενες ημέρες συνάντηση με το σύνολο των μελών του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου, οπότε θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε περισσότερο διεξοδικά τα θέματά τους».

Δήλωση κας Νικολαράκου Από τη δική της πλευρά η κα Μ. Νικολαράκου δήλωσε: «Ευχαριστώ τον κ. Θ. Αμπατζόγλου για τις ευχές και τη στήριξή του. Στόχος του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου και δικός μου προσωπικός, είναι η πόλη μας να γίνει πιο όμορφη και περισσότερο θελκτική για κατοίκους, επισκέπτες και καταναλωτές. Η αρωγή του Δήμου και του Δημάρχου είναι δεδομένη και προχωρούμε από κοινού στην υλοποίηση των νέων μας προτάσεων και σχεδιασμών».  ​

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.