Δήμος Μαραθώνα: Διαχείριση δεσποζόμενων ζώων

0
13
dimos-marathona:-diacheirisi-despozomenon-zoon

Δήμος Μαραθώνα: Συνάντηση του Δημάρχου Στέργιου Τσίρκα με τους ιδρυτές της Φιλοζωικής «Zero Stray Pawject»

Συνάντηση  με την Διευθύντρια της Φιλοζωικής Οργάνωσης «Zero Stray Pawject» κα. Siljia Schiller-Moumtzidis και τον κ. Θοδωρή Μουμτζίδη, συνιδρυτές της φιλοζωικής, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας.

Παρουσία και του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας κ. Νικηφόρου Μπατζέ, της Διευθύντριας της Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κας. Ελευθερίας Χατζηγαβριήλ και της Προϊσταμένης του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής & Αλιείας κας. Σοφίας Βασταρδή, συζήτησαν  για την πρόοδο της συνεργασίας του Δήμου Μαραθώνος και της «Zero Stray Pawject» όσον αφορά στην διαχείριση των δεσποζόμενων σκύλων και ειδικότερα για το επιδοτούμενο πρόγραμμα τσιπαρίσματος και στείρωσής τους που ήδη «τρέχει» στον Δήμο μας με μεγάλη ανταπόκριση.

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων. Ο Δήμος Μαραθώνος αναζητώντας πάντα καινοτόμους τρόπους όσον αφορά στην μέριμνα των ζώων, προχώρησε σε αυτήν την συνεργασία για ένα περιβάλλον ασφαλές και φιλικό τόσο για τα ζώα όσο και για τους ανθρώπους. Το πρόγραμμα στείρωσης η/και τσιπαρίσματος δεσποζόμενων σκύλων συνεχίζεται. Οι ιδιοκτήτες σκύλων μπορούν να βρουν τα βήματα της διαδικασίας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προηγούμενο άρθροΔήμος Αθηναίων: Σχολική στέγη σε 1.300 παιδιά
Επόμενο άρθροΝτονάλντ Τραμπ: Νέο βιβλίο «καίει» τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ