Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Εμβολιασμός Ελλάδα: Ένταση στον αέρα – Νοσοκομειακός κατήγγειλε παρενέργειες από το εμβόλιο

Στο Mega μίλησε ο πρόεδρος Εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξένος, ο οποίος τέθηκε σε αναστολή εργασίας καθώς δεν εμβολιάστηκε. «Το 80% των εργαζομένων που δεν εμβολιάστηκε έχουν νοσήσει και έχουν αντισώματα. Θεωρούν ότι κινδυνεύει η υγεία τους αν εμβολιαστούν. Άλλοι έχουν θρησκευτικές πεποιθήσεις που δεν μπορούν να παραβλέψουν. Κάποιοι δεν έχουν πειστεί» ανέφερε, λέγοντας πώς αυτός δεν πείστηκε. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι η αδερφή του εμβολιάστηκε και έχει 4 μήνες περικαρδίτιδα.

Αυτή ήταν και η στιγμή στην οποία και οι δύο δημοσιογράφοι στο πάνελ παρενέβησαν: «Δεν τα ενστερνίζομαι όλα αυτά που λέτε. Έχουμε κάνει εμβόλια και δεν είχαμε καμία παρενέργεια. Εάν πάντως εσάς σας φοβίζει η παρενέργεια περισσότερο από τον θάνατο, εγώ δεν θα πω κάτι άλλο».

Δείτε το βίντεο:

Δημόπουλος -Βασιλακόπουλος σε ΣΚΑΪ: «Κάθε νέα δόση είναι σαν μια «φοροελάφρυνση» Ερχονται ανακοινώσεις για την 3η δόση εμβολίου – Ποιες ομάδες θα λάβουν το sms Συγκλονίζει 58χρονος που νοσηλεύτηκε στο «Σωτηρία» – «Τριγύρω μου μόνο ανεμβολίαστοι» Θάνατος εισαγγελέα Τσιρώνη: “Ο Γιώργος πέθανε από το εμβόλιο, αλλά δεν είμαι αντιεμβολιάστρια”, λέει η σύζυγός του Αγωνία στη Λέσβο: 27χρονος νοσηλεύεται με μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer “Μάχη” για να δικαιωθεί η ψυχή του 15χρονου – Ξεσπά ο αδερφός του, “περιμένω να μάθω πώς πέθανε”

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.