Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Καραϊβάζ – Λύτρας: Δεν έχει γίνει τίποτα με την υπόθεση – Είχα δεχθεί απειλές

Καραϊβάζ – Λύτρας: Εξι μήνες από τη δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο

Ο,τι δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση, το παραμικρό στοιχείο σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ πριν από έξι μήνες, αναφέρθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του δημοσιογράφου, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ο δικηγόρος αναφέρθηκε επίσης και στην προσπάθεια κάποιων να τον απειλήσουν για να μην ασχοληθεί με την υπόθεση. “Είχα δεχθεί ένα mail, το οποίο μου ανέφερε κάποιες πληροφορίες και μου είχε πει να μην ασχοληθώ με την υπόθεση”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας. “Είχα ενημερώσει τις αρχές” πρόσθεσε, αλλά όπως είπε δεν βρέθηκε ποτέ η προέλευση του μηνύματος.

Για τις έρευνες στην υπόθεση, ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε κατηγορηματικά: “Απολύτως τίποτα”. “Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία. Λες κι έχει πέσει μια πλάκα πάνω από την υπόθεση και δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο”, συνεχισε ο δικηγόρος. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως, χθες, δέχθηκε ένα mail από τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα, οι οποίοι του ζητούν πληροφορίες για το πού βρίσκονται οι έρευνες.

“Και όταν τους απάντησα ότι δεν έχουμε καμία απολύτως πληροφόρηση, δεν θέλετε να ξέρετε τι μου απάντησαν οι άνθρωποι”, τόνισε ο κ. Λύτρας. Στην πορεία των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., που προς το παρόν δεν έχουν αποφέρει κάποιο στοιχείο για τον εντοπισμό των δραστών τής εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, είχε αναφερθεί και τον περασμένο Μάιο ο δικηγόρος της οικογένειας.

“Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία για τους δράστες. Η αστυνομία συλλέγει πληροφορίες. Κάποιο στοιχείο που να μπορεί να οδηγήσει σε σύλληψη δεν υπάρχει. Ο Γιώργος δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Προφανώς, κάποιοι ενοχλήθηκαν από τα κείμενά του. Μαζί με τον Γιώργο δολοφονήθηκε και η δημοσιογραφία”, ανέφερε ο κ. Λύτρας.

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.