Κορονοϊός: Νεαρός επιχείρησε να δωροδοκήσει μικροβιολόγο

0
44
koronoios:-nearos-epicheirise-na-dorodokisei-mikroviologo

Κορονοϊός: Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο εμβολιαστικό κέντρο στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου.

Καθώς τα περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους αυστηροποιούνται αυξάνονται και τα περιστατικά πολιτών που επιχειρούν να αποκτήσουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Ένα ανάλογο περιστατικό έλαβε χώρα χθες 13/9 στο εμβολιαστικό κέντρο εντός του Κέντρου Υγείας Περιστερίου. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στο εν λόγω κέντρο εμφανίστηκε ένας 25χρονος ο οποίος προσέγγισε την μικροβιολόγο, η οποία είναι επιφορτισμένη με το να λαμβάνει τα ιστορικά υγείας των πολιτών που εμβολιάζονται, και της ανέφερε ότι του έχουν πει ότι το συγκεκριμένο κέντρο δίνει μαϊμού πιστοποιητικά εμβολιασμού έναντι χρηματικού ποσού. Η γιατρός έβαλε τις φωνές, του είπε ότι αυτά δεν συμβαίνουν εκεί και έφυγε για να βρει τον υπεύθυνο του κέντρου για να αναφέρει το περιστατικό. Μέχρι να επιστρέψει, ο νεαρός είχε τραπεί σε φυγή».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25 χρονος ανέφερε και συγκεκριμένο ποσό χρηματισμού για το πλαστό πιστοποιητικό, συγκεκριμένα 50 ευρώ. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως ο νεαρός είχε ήδη διανύσει τα μισά της διαδρομής του εμβολιασμού, πήγαινε δηλαδή για τη β’ δόση. Δεδομένου ότι τα στοιχεία του ήταν δηλωμένα στην πλατφόρμα του εμβολιασμού, ο νεαρός αντιμετωπίζει τώρα την κατηγορία για δωροδοκία υπάλληλου, με το ΑΤ Περιστερίου να έχει ήδη σχηματίσει τη δικογραφία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προηγούμενο άρθροΕμβολιάστηκε και επέστρεψε στην εργασία του ο ένας από τους τέσσερις ειδικούς γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας
Επόμενο άρθρο Χρυσοί Σκούφοι 2021: Δεν γίνεται χωρίς ΔΩΔΩΝΗ