Λατινοπούλου ΛΟΑΤΚΙ: “Πυρά” κατά Γιατρομανωλάκη με αφορμή τους ΛΟΑΤΚΙ

0
49
latinopoulou-loatki:-“pyra”-kata-giatromanolaki-me-aformi-tous-loatki

Λατινοπούλου ΛΟΑΤΚΙ: H Αφροδίτη Λατινοπούλου βάλει κατά του Νικόλα Γιατρομανωλάκη

Πυρά κατά του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη εξαπέλυσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου με αφορμή την κριτική του στην επιστολή των 160 προσωπικοτήτων που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην “Εθνική Στρατηγική Ισότητας” μεταξύ ετερόφυλων και ομόφυλων και ανησυχία για τη σεξουαλική αγωγή στα σχολεία.

Λατινοπούλου: Δεν είμαι ομοφοβική αλλά όλα έχουν ένα όριο “Εγκαλεί ο κ. Γιατρομανωλάκης τους 160 για ομοφοβία ύστερα από τους προβληματισμούς που έθεσαν γύρω από το (υπαρκτό) ζήτημα της διδασκαλίας σε μικρά παιδιά για τη Λοατκι κοινότητα. Αναρωτιέμαι, δεν θα μπορούσε κάποιος να εγκαλέσει τον κ. Γιατρομανωλάκη για σεξισμό καθώς υπερτονίζει με τρόπο πως το κείμενο το έγραψαν κυρίως άνδρες όπως και για ετεροφοβία καθώς (κατά)κρίνει την άποψη ετεροφυλόφιλων προσπαθώντας επί της ουσίας να επιβάλει τη δική του;

Δεν είμαι ομοφοβική όπως και η συντριπτική πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας. Όμως όλα στα ζωή έχουν όρια και την κόκκινη γραμμή τους. Ή έχουμε δημοκρατία και μπορεί ο καθένας να λέει την άποψή του ελεύθερα χωρίς να κατακρίνεται ή θα εγκαλεί ο ένας τον άλλον μέχρι να αποφασίσουμε αν έκανε η κότα το αυγό ή το αυγό την κότα.

Να σημειώσουμε πως στην Αμερική έχει ήδη ξεκινήσει συζήτηση για το αν θα πρέπει στις επιχειρήσεις εκτός από τις ανδρικές και τις γυναικείες τουαλέτες να υπάρχει και μία τρίτη για αυτούς που δεν νιώθουν ούτε το ένα ούτε το άλλο!

Μήπως το έχουμε χάσει γενικώς ως κοινωνία;

Δεν το θέλω αυτό να το δω στη χώρα μου.

Και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μην το δω”.

Προηγούμενο άρθροΜπογδάνος νηπιαγωγείο: Τη διαγραφή του βουλευτή ζητά η αντιπολίτευση
Επόμενο άρθροΦωτιά Πάρνηθα τώρα: Καίει κοντά σε σπίτια – Στη μάχη 3 Canadair και ένα ελικόπτερο