Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Περιουσία Mad Clip: Νέο θρίλερ, ο ρόλος της οικογένειάς του

Περιουσία Mad Clip: Δεν ξέρει κανείς ποιος έχει σήμερα τα κλειδιά του σπιτιού του Mad Clip, σύμφωνα με το ρεπορτάζ

Περίπου μια εβδομάδα έχει περάσει από τον τραγικό θάνατο του Mad Clip σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Βουλιαγμένης και πολλά είναι τα ερωτήματα που έχουν προκύψει γύρω από την περιουσία του. Όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του στο Πρωινό την Παρασκευή ο Τάσος Τεργιάκης, φαίνεται πως υπάρχουν ενδοοικογενειακά προβλήματα και διάσταση απόψεων στο περιβάλλον του καλλιτέχνη. Στο επίκεντρο είναι χρήματα, κοσμήματα, αυτοκίνητα και το σπίτι του Mad Clip. Οπως ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης, υπάρχουν δύο βασικά ερωτήματα. Αν έχουν βγει από το σπίτι του Mad Clip ήδη κάποια αντικείμενα, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη όλων, αλλά και ποιος έχει τώρα τα κλειδιά του σπιτιού που μέσα είχε πολλά μετρητά, αλλά και τι γίνεται με τα κοσμήματά του.

Οσον αφορά τον σταυρό που ακούσαμε τον ίδιο τον παππού του να λέει ότι του τον πήραν την ώρα του τροχαίου, και οι πυροσβέστες και η Τροχαία και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν έκθεση παραδίδοντας τα προσωπικά του αντικείμενα στους οικείους του και δεν υπήρχε μέσα ο σταυρός. Παράλληλα, όπως είπε ο Τάσος Τεργιάκης, υπάρχει αντίδραση από κάποιον από το περιβάλλον σχετικά με το ποιος έχει σήμερα τα κλειδιά του σπιτιού του Mad Clip και τα χρήματα. Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι εκείνο που αντιλαμβάνεται είναι ότι η οικογένεια δεν είναι ενωμένη. «Οταν λέω δεν είναι ενωμένη εννοώ δεν έχουν τις ίδιες απόψεις για το πως πρέπει να γίνει η υπόθεση από εδώ και πέρα».

Από τον Τάσο Τεργιάκη πάντως τονίστηκε πως η περιουσία του τράπερ και η διαχείριση της, θα είναι ένα θέμα το οποίο θα ανοίξει νέο κύκλο συζητήσεων.

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.