Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

40χρονος – επίθεση με βιτριόλι: Έξαλλη η Ιωάννα με τις υπόνοιες μάρτυρα

Oργισμένη ήταν η αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα όσα φέρεται να υποστήριξε μέσω του δικηγόρου του ο 40χρονος αναφορικά με την επίθεση με το βιτριόλι, προτάσσοντας πως «θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί». «Θα αποκαλυφθεί ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή» είπε στο MEGA ο δικηγόρος του 40χρονου.

Τι υποστηρίζει ο 40χρονος «Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει», συνέχισε. «Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως», κατέληξε.

Η αντίδραση της Ιωάννας στα όσα είπα ο 40χρονος «Έχει κληθεί στο δικαστήριο και είναι βασικότατος μάρτυρας, επέλεξε να μην εμφανιστεί. Η προσπάθεια έστω και σε επίπεδο εντυπώσεων, να αφήσει οποιεσδήποτε υπόνοιες ότι η Ιωάννα διεκδικούσε, μιλούσε ή συσχετιζόταν με οποιοδήποτε τρίτο άνθρωπο, θα αντιμετωπίσει τις νόμιμες συνέπειες. Η Ιωάννα δεν διεκδικούσε ούτε τον συγκεκριμένο 40χρονο ούτε κανέναν άλλον, τελεία και παύλα», είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής στον Alpha 9.89, αντιδρώντας στα παραπάνω. Οπως ήταν αναμενόμενο, η αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου ήταν έντονη για τα όσα φέρεται να υποστήριξε μέσω του δικηγόρου του, ο 40χρονος άνδρας.

Η Ιωάννα που επιδεικνύοντας γενναιότητα έδωσε το παρών στην έναρξη της δίκης για τη σοκαριστική επίθεση σε βάρος της τον Μάιο του 2020 έμαθε για τα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος του 40χρονου και αντέδρασε έντονα. Ο συνήγορός της μιλώντας στο Star μετέφερε τη θέση της λέγοντας πως «όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος και τον χαρακτήρα της, θα βρεθεί κατηγορούμενος».

Πώς άρχισαν όλα Μέχρι τώρα ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είχε πάρει θέση και δεν είχε καν εμφανιστεί. Το ίδιο και ο δικηγόρος του. Όλα αυτά μέχρι το Σάββατο 18.09.2021, καθώς ο Δημήτρης Γκαβέρας, ο δικηγόρος του 40χρονου, έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega “Χαμογέλα και Πάλι”. “Ο πελάτης μου δεν έχει σχέση με την επίθεση – Υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο, για το οποίο δεν μιλά κανείς” Ο δικηγόρος του 40χρονου αρνείται πως πως ο πελάτης του ήταν το φερόμενο “μήλον της έριδος” μεταξύ των δύο γυναικών, αλλά αφήνει σαφείς υπόνοιες πως υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο για το οποίο αναρωτιέται γιατί καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει μιλήσει.

“Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως” ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

Για να συνεχίσει κάνοντας την αποκάλυψη: “Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει” πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Πότε καταθέτουν οι μάρτυρες Με δύναμη ψυχής και το κεφάλι ψηλά η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε το παρόν στο δικαστήριο αγωνιώντας για την ημέρα της δικαίωσης της. Οπως εξέφρασε μέσω του δικηγόρου της, Απόστολου Λύτρα, θέλει να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο την κατηγορούμενη. «Είναι επιθυμία της να είναι κάθε φορά στο δικαστήριο, σε όλη τη διαδικασία και θα περιμένει την κατηγορουμένη αν θα εμφανιστεί. Το ότι δεν ήρθε η κατηγορούμενη στο δικαστήριο ήτανε κάτι που το γνωρίζαμε το περιμέναμε όπως περιμένουμε να μην εμφανιστεί και στις 30 Σεπτεμβρίου», εξήγησε ο κ. Λύτρας.

Οσο για το αν ήταν ή όχι μήλον της έριδος ο άντρας στην υπόθεση με το βιτριόλι, «η έρευνα δείχνει ότι η σχέση υπήρχε, μόνο στο μυαλό της κατηγορούμενης». Μάλιστα, ο μάρτυρας θα καταθέσει στη δίκη, ενώ έχει ήδη καταθέσει στην Αστυνομία. Συνολικά 43 μάρτυρες, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, έχουν κληθεί να καταθέσουν στο δικαστήριο για την υπόθεση, στις 30 Σεπτεμβρίου. Και σημειώνεται πως η πλευρά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, εκτιμά ότι στην υπόθεση η κατηγορούμενη είχε και συνεργό.

«Από την πρώτη στιγμή που είδαμε τη συγκεκριμένη δικογραφία ήμασταν πεπεισμένοι ότι κάποιος την βοήθησε. Η γνώμη μας είναι ότι υπάρχει συνεργός. Αμέσως μετά το έγκλημα η κατηγορουμένη ήρθε σε επαφή με κάποιον, υπάρχουν 5 κλήσεις προς το τηλέφωνο του. Ξέρουμε ποιος είναι και θα ζητήσουμε να κληθεί ο συγκεκριμένος να δώσει εξηγήσεις», εξέφρασε ο Απόστολος Λύτρας.

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.