Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

75χρονη γιατρός – εικονικός εμβολιασμός: Τι απαντά η πλαστική χειρουργός

75χρονη γιατρός – εικονικός εμβολιασμός: Η 75χρονη πλαστική χειρουργός υποστηρίζει πως δεν ισχύουν τα όσα της καταλογίζονται

Αρνείται τις κατηγορίες η 75χρονη γιατρός-πλαστικός χειρουργός, η οποία συνελήφθη μαζί με άλλες δύο γυναίκες για εικονικό εμβολιασμό. Σύμφωνα με την ίδια, εμβολιαζόταν με τη β’ δόση του εμβολίου, ενώ στην πρώτη είχε εμφανίσει και συμπτώματα, όπως είπε. «Κάναμε το εμβόλιό μας κανονικά, αλλά κάποιος περίεργος έκανε καταγγελία ότι δεν το κάναμε», δήλωσε η γιατρός στην κάμερα του Alhpa. Η 75χρονη ισχυρίστηκε ότι δεν εκδόθηκε πλαστό πιστοποιητικό, ενώ πρόσθεσε πως δεν είναι κατά των εμβολίων, αλλά «αυτό το πράγμα με την υποχρεωτικότητα έχει καταντήσει αηδία».

Η υπόθεση αφορά το ΙΚΑ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ τη σχετική έρευνα ανέλαβε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. Πρόκειται για 75χρονη πλαστική χειρουργό και τη γραμματέα της, μια 66χρονη συνταξιούχο διοικητική υπάλληλο, οι οποίες έκαναν εικονικά τα εμβόλια. Τον δήθεν εμβολιασμό πραγματοποίησε 59χρονη νοσηλεύτρια, η οποία πετούσε τη σύριγγα μαζί με το φιαλίδιο στα σκουπίδια, όπως φαίνεται από βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα.

Οι τρεις γυναίκες, οι οποίες συνελήφθησαν, κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.