Γρηγόρης Πετράκος – Θεοφανία Παπαθωμά: Το πρώην ζευγάρι ζει μαζί μετά τον χωρισμό

Γρηγόρης Πετράκος - Θεοφανία Παπαθωμά: Όσα είπε ο τραγουδιστής

Μάι 13, 2024 - 18:00
 0  6
Γρηγόρης Πετράκος – Θεοφανία Παπαθωμά: Το πρώην ζευγάρι ζει μαζί μετά τον χωρισμό

Ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε μια σπάνια αναφορά στη ζωή του μετά τον χωρισμό του με τη Θεοφανία Παπαθωμά, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» τη Δευτέρα 13 Μαΐου. Ο τραγουδιστής μιλούσε για τη Eurovision όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε, για το πώς διαχειρίζεται τη νέα συνθήκη στην προσωπική του ζωή. Στην απάντησή του, ο Γρηγόρης Πετράκος διόρθωσε τον παρουσιαστή, λέγοντάς του ότι δεν υπάρχει νέα συνθήκη και πώς μένει μαζί με την πρώην σύντροφό του και τα παιδιά τους. Πιο συγκεκριμένα, ο  Γρηγόρης Πετράκος ανέφερε ότι «Δεν υπάρχει καμία νέα συνθήκη. Με τη Θεοφανία έχουμε συμφωνήσει από κοινού να μην σχολιάζουμε καθόλου τα προσωπικά μας για να διαφυλάξουμε τα ευαίσθητα μέλη της οικογένειας. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Μένουμε όλοι μαζί. Δεν θα σχολιάσω παραπάνω γιατί δεν θέλω να ανοίξω νέες συζητήσεις. Δεν υπάρχει κάποια νέα συνθήκη. Είμαστε μία φυσιολογική οικογένεια».

Ο χωρισμός τους έγινε γνωστός τον Οκτώβριο του 2023. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πήραν αυτή την απόφαση κυρίως λόγω ιδεολογικών διαφορών. Πηγές από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού αναφέρουν, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πως έχουν θέσει ήδη σε απόλυτη προτεραιότητα τις δύο κόρες τους, την 8χρονη Αγάπη και την 6χρονη Αθηνά.

 

Η σχέση τους

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2013 και τη διατήρησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε σπάνια αναφορά για τον σύντροφό της, η ηθοποιός είχε πει τον Οκτώβριο του 2021 πως «Ασχολείται πολύ με τα παιδιά και με βοηθάει αρκετά. Δεν θα πω ότι έχω παράπονο. Υπάρχει έρωτας ανάμεσά μας, όπως και ο θαυμασμός και η αγάπη». Από τη δική του πλευρά, ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε  τον περασμένο Μάρτιο ότι «Εγώ με το που τη γνώρισα κατάλαβα ότι είναι ο προσωπικός μου δρόμος. Και, πράγματι, με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο κατά 500%. Θα παντρευτούμε πιστεύω, δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ακόμη. Είμαστε πνευματικά παντρεμένοι από τότε που γνωριστήκαμε. Με τη Θεοφανία έχουμε μαζί δυο παιδιά – προφανώς τα έχω αναγνωρίσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι κι αλλιώς. Αν κάνουμε γάμο, θα κάνουμε θρησκευτικό… Αν ένας άντρας λέει ότι συναποφασίζει στο σπίτι, μάλλον είναι υποκριτής. Στις γυναίκες ανήκουν οι αποφάσεις».

Αναφορικά με «το μυστικό της αρμονικής συνύπαρξής τους», η Θεοφανία Παπαθωμά, είχε πει «Ο σύντροφός μας είναι ο καθρέφτης μας. Καθρεφτίζει το πώς είμαστε ως άνθρωποι, τι κουβαλάμε μέσα στην ψυχή μας. Είναι και δείκτης εγωισμού. Κάθε μέρα μάς δείχνει πόσο εγωιστές είμαστε. Τα παιδιά μας, όμως, είναι εμείς! Όσο καλοί είμαστε εμείς θα είναι κι εκείνα. Μας διδάσκουν και μας δείχνουν τα λάθη μας για να γίνουμε καλύτεροι. Όσο πιο αγαπημένο είναι το ζευγάρι τόσο πιο ήρεμα και όμορφα είναι. Αρα, έχουμε μία επιπλέον υποχρέωση να διατηρούμε αρμονική σχέση με τον σύντροφό μας».