Η πρώτη Open Farm Days 2025 στο Πάρκο Παραγωγής της εταιρείας Απόστολου Παπαδόπουλου Meat Company

Η πρώτη Open Farm Days 2025 στο Πάρκο Παραγωγής της εταιρείας Απόστολου Παπαδόπουλου Meat Company.
Οι νεαροί επισκέπτες με την καθοδήγηση του chef Δημήτρη Αθανάσογλου, καθηγητή μαγειρικής στο IEK Delta 360 – ΙΕΚ Δέλτα 360 και ιδιοκτήτη της Παραδοσιακή Ταβέρνα Γερακοφωλιά και του συνεργάτη του δημιούργησαν το δικό τους σάντουιτς.
Μεγάλοι και μικροί απόλαυσαν την σαλάτα με μπλιγούρι Σοφίας Γεύσεις και παστράμι, το κοκκινιστό μοσχαράκι με χυλοπίτες Σοφίας Γεύσεις και το θρακιώτικο burger με μοσχαρίσιο κιμά της εταιρείας, μαρμελάδα μπέικον, κρέμα πιπεριάς Φλωρίνης και κασέρι Ξάνθης που ετοίμασαν τα παιδιά και φυσικά μεζεδάκια του εμβληματικού θρακιώτικου καβουρμά και της χοιρινής καπνιστής μπριζόλας.
Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες που μας επισκέφτηκαν, τον chef Δημήτρη Αθανάσογλου για τις μαγειρικές δημιουργίες του, το ΙΕΚ Δέλτα 360 και τις εταιρείες Orange 24h Eatery και Amperiadis Bakery για την συνεργασία στην λειτουργική υποστήριξη της εκδήλωσης.
Μείνετε συντονισμένοι: η επόμενη Open Farm Days 2025 | 2 έρχεται το Σάββατο 21 Ιουνίου και υπενθυμίζουμε πως επιβεβαιωμένες είναι οι συμμετοχές που έχουν δηλωθεί τηλεφωνικά στο Τμήμα Marketing. Επισκεφτείτε για λεπτομέρειες την εκδήλωση στο fb.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;






