Καινούργιου – Μικρούτσικος: Νέα ένταση στο Super Κατερίνα

Καινούργιου - Μικρούτσικος: Οι συνεργάτες της εκπομπής προσπαθούσαν να «αποσυμπιέσουν» την ατμόσφαιρα.

Νοε 17, 2023 - 17:00
 0
Καινούργιου – Μικρούτσικος: Νέα ένταση στο Super Κατερίνα

“Μπορεί να αρχίζει από τ-ο-ξ…”, πρόσθεσε με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου. Έναν διάλογο γεμάτο υπονοούμενα είχαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα του Alpha. Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής (17/11) και μετά την προβολή ενός αποσπάσματος από το χθεσινό επεισόδιο του Fame Story, ο παρουσιαστής γέλασε με το σχόλιο της οικοδέσποινας, πυροδοτώντας μία αιχμηρή στιχομυθία. «Γιατί γελάς, Ανδρέα; Ανδρέα, πες. Μπορεί να λέω και βλακείες, τι να πω; Το ξέρω ότι δεν γελάει με μένα. Εγώ είμαι και πολύ ωραία, γιατί να γελάσει μαζί μου; Δεν με νοιάζει γιατί γέλασε, πάμε να τοποθετηθεί», παρατήρησε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Σε νοιάζει αλλά δεν θέλεις να ακούσεις», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Εγώ επειδή λέω την αλήθεια, θέλω να ακούω και την αλήθεια όσο σκληρή και να ‘ναι. Προτιμώ την αλήθεια από ένα καλογυαλισμένο ψέμα». «Όλες οι εγκυκλοπαίδειες στη λέξη αυτοαναφορικός έχουν δίπλα τη φωτογραφία σου. Οπότε θέλεις να ασχοληθούμε με τον Fipster ή με εσένα;», της είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Να μη σου πω καλύτερα σε ποια λέξη έχουν τη φωτογραφία σου… μπορεί να αρχίζει και από τ-ο-ξ», ανταπάντησε χαμογελώντας με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου, με τους δύο να συμφωνούν ότι δεν αστειεύονται. Οι συνεργάτες της εκπομπής να προσπαθούν να «αποσυμπιέσουν» την ατμόσφαιρα. «Τι ωραίο παιχνίδι κάνετε μεταξύ σας; Αν είχατε μικρότερη διαφορά ηλικίας, μπορεί να νόμιζα ότι είστε και… τσιμπημένοι», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.