Κατερίνα Λένη – Καινούργιου: Ο αμήχανος διάλογος on air

Κατερίνα Λένη - Καινούργιου: Ο διάλογος ανάμεσα στις δύο Κατερίνες είναι ενδεικτικός

Κατερίνα Λένη – Καινούργιου: Ο αμήχανος διάλογος on air


Μια αποχώρηση από την εκπομπή της για τη νέα σεζόν έμαθε on air η Κατερίνα Καινούργιου. Όπως φαίνεται, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» δεν θα βρίσκεται για τη νέα τηλεοπτική χρονιά η Κατερίνα Λένη, η οποία ανακοίνωσε την απόφασή της την ώρα που είχε ξεκινήσει τη μαγειρική της, έχοντας δίπλα της την Κατερίνα Καινούργιου. Ο διάλογος ανάμεσα στις δύο Κατερίνες είναι ενδεικτικός, όπως και κάποιες από τις αντιδράσεις τους, αν και ο σκηνοθέτης κατάφερε να «κρύψει» κάποιες από αυτές, δείχνοντας το πιάτο που παρασκευαζόταν εκείνη τη στιγμή. Ο διάλογος ξεκίνησε με το τι θα μπορούσε να μπει ως παραλλαγή στο πιάνο, με την παρουσιάστρια να παίρνει πρώτη τον λόγο, μετά την ατάκα της Κατερίνας Λένη που είπε: «Θα σου βρει μανάρι μου ο επόμενος μάγειρας. Κάτι θα σου βρει».

Καινούργιου: «Πού ξέρετε ότι θα υπάρχει μάγειρας ή μαγείρισσα. Δηλαδή όλοι πετάτε σπόντες…».

Λένη: «Ρε φίλε, δεν θα έχεις έναν άνθρωπο να σου μαγειρεύει»;

Καινούργιου: «Eσύ δεν θα είσαι»;

Λένη: «Εγώ δε θα είμαι».

Καινούργιου: «Α, πήρες απόφαση μόνη σου»;

Λένη: «Ναι, εγώ δε θα είμαι».

Καινούργιου: «Μου αρέσει που όλοι αποφασίζουν χωρίς εμένα».

Λένη: «Θα έρχομαι να σου μαγειρεύω μανάρι μου, στο σπίτι σου. Άλλωστε, στο έχω τάξει».

Καινούργιου: «Δηλαδή δεν θα συνεργαζόμαστε, αλλά τέλεια σχέση θα έχουμε».

Η Κατερίνα Καινούγιου πήρε τον λόγο ξανά και ρώτησε: «Δηλαδή εσύ δεν θες να συνεχίσεις του χρόνου;».

Λένη: «Επειδή ετοιμάζω πάρα πολύ ωραία πράγματα εκτός εκπομπής, νομίζω ότι δε θα χωράει στο πρόγραμμα να είμαι καθημερινά σε μια εκπομπή».
Καινούργιου: «Θα μπορούσες να είσαι κάποιες μέρες. Μπορούμε να το συζητήσουμε αυτό. Μα έχετε κάνει όλοι πρόγραμμα χωρίς να το ξέρω εγώ. Να μου ανακοινώσετε όλοι τις αποφάσεις σας να ξέρω κι εγώ. Καλά κάνουμε και τα συζητάμε αυτά. Συνεχίζουμε».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα που οι δύο Κατερίνες είχαν έναν παρεμφερές διάλογο on air.

Η Λένη είχε απουσιάσει για ένα μικρό διάστημα από την εκπομπή της Καινούργιου και ενώ οι φήμες την ήθελαν να έχει αποχωρήσει οριστικά από την εκπομπή. Στις 19 Απριλίου είχε κάνει μια αινιγματική ανάρτηση, γράφοντας τους στίχους του τραγουδιού του Γιάννη Αγγελάκα: «Εγώ επιλέγω να γελάω», ενώ στη συνέχεια αφαίρεσε από το βιογραφικό της στο Instagram τη συνεργασία της με την πρωινή εκπομπή του Αlpha. Εμφανίστηκε, ωστόσο, ξανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στις 12 Μαΐου, με την παρουσιάστρια να την υποδέχεται με μια μπηχτή. «Ξεκουράστηκες;» τη ρώτησε απλά με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της. «Ξεκουράστηκα», απάντησε και η σεφ.