Κομοτηνή: Απογευματινές συναντήσεις στο κέντρο της πόλης

Η καλυτέρευση των καιρικών συνθηκών δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς να αναζητήσουν καλή συντροφιά και κουβέντες στα καφέ της Κομοτηνής, στην αγορά, στην πλατεία. Διαφορετική η εικόνα, αλλά και διαφορετικές οι επιλογές που έχουν στη διάθεση τους. Επιλογές, όπως: ενασχόλησης με τον αθλητισμό, ταξιδιών αναψυχής, αλλά και παρακολουθήσεις εκδηλώσεων, θεάτρου, παραστάσεων, συναυλιών κ.α.. Οι αφορμές ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Κομοτηνή: Απογευματινές συναντήσεις στο κέντρο της πόλης
DSC_5343-scaled

Η καλυτέρευση των καιρικών συνθηκών δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς να αναζητήσουν καλή συντροφιά και κουβέντες στα καφέ της Κομοτηνής, στην αγορά, στην πλατεία. Διαφορετική η εικόνα, αλλά και διαφορετικές οι επιλογές που έχουν στη διάθεση τους.

Επιλογές, όπως: ενασχόλησης με τον αθλητισμό, ταξιδιών αναψυχής, αλλά και παρακολουθήσεις εκδηλώσεων, θεάτρου, παραστάσεων, συναυλιών κ.α.. Οι αφορμές είναι πολλές και δεν λείπουν για τους κατοίκους της Κομοτηνής λένε και σπεύδουν να προσθέσουν ότι η γειτονική Ξάνθη έχει να επιδείξει το δικό της πλούτο.

Έτσι, οι 50 και οι 60 plus βρίσκονται εκτός κατοικίας κι απολαμβάνουν τα ήρεμα ανοιξιάτικα απογεύματα. Έτσι, με τον χειμώνα να έχει φύγει οι αφορμές και οι προκλήσεις για καλή συντροφιά είναι πολλές, ομοίως μεγάλη και η κίνηση στους δρόμους , στην αγορά, στα καταστήματα της πόλης.

Συναντήσαμε μια τέτοια παρέα: Ο Γιάννης Σταμπουλίδης, η Τούλα Σταμπουλίδου, η Γιάννα Μερμικλή και η Καλλιόπη Κουμπάκη μέλη μιας συντροφιάς που απολάμβανε τον καφέ της στο κέντρο της Κομοτηνής. Παρατηρήσεις και συζητήσεις, αλλά και προτάσεις, με αφορμή το άνοιγμα της κάλπης, για: ενίσχυση της αγοράς, για ενδυνάμωση των υποδομών, για την κατασκευή δρόμων διπλής κατεύθυνσης, για αύξηση των θέσεων εργασίας, για την αναγκαιότητα τάχιστης κατασκευής του νέου νοσοκομείου.

Μιλώντας δε για το κόστος της καθημερινής πρωινής κι απογευματινής επαφής μιλούν για «μικρές αυξήσεις» για δύο (2) ευρώ ο καφές, για 2,5 ευρώ το τσάι, για 3,5 ευρώ η σοκολάτα, αυτές και οι πιο συνηθισμένες επιλογές τους. Στέκονται στην ενίσχυση της αγοράς, στον εμπλουτισμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων, στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στις κινήσεις εκείνες που θα έδιναν τη δυνατότητα προσέλκυσης νέου κόσμου και θα ενίσχυαν επαγγελματίες και τοπική αγορά.

www.ertnews.gr