Κομοτηνή: Απομάκρυνση επικίνδυνων δέντρων στο δρόμο των Παγουρίων από την Αντιπεριφέρεια Ροδόπης

Άμεσα προχώρησε η απομάκρυνση συστάδας επικίνδυνων δέντρων κατά μήκος της επαρχιακής οδού στην περιοχή των Παγουρίων, με συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη και των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας. Στο ίδιο σημείο είχαν καταγραφεί πρόσφατα πτώσεις δυο μεγάλων κορμών σαθρών δέντρων και θραύσεις κλαδιών, που κατέπεσαν στο οδόστρωμα, προκαλώντας την έντονη ανησυχία της τοπικής κοινότητας ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Αύγ 11, 2023 - 17:00
 0
Κομοτηνή: Απομάκρυνση επικίνδυνων δέντρων στο δρόμο των Παγουρίων από την Αντιπεριφέρεια Ροδόπης
Παγούρια δέντρα 1

Άμεσα προχώρησε η απομάκρυνση συστάδας επικίνδυνων δέντρων κατά μήκος της επαρχιακής οδού στην περιοχή των Παγουρίων, με συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη και των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας.

Στο ίδιο σημείο είχαν καταγραφεί πρόσφατα πτώσεις δυο μεγάλων κορμών σαθρών δέντρων και θραύσεις κλαδιών, που κατέπεσαν στο οδόστρωμα, προκαλώντας την έντονη ανησυχία της τοπικής κοινότητας και κατοίκων, για το ενδεχόμενο πρόκλησης ατυχημάτων επί της επαρχιακής οδού.

Υπό την εποπτεία και έγκριση της Διεύθυνσης Δασών Ροδόπης πραγματοποιήθηκαν επί τόπου εργασίες υλοτόμησης από τον Συνεταιρισμό Υλοτόμων Καρδάμου κι ο καθαρισμός της περιοχής.

Ο κ. Τσαλικίδης ευχαρίστησε τον Τοπικό Πρόεδρο Γιώργο Τζουγκρανά και τους κατοίκους των Παγουρίων για το ενεργό ενδιαφέρον τους για την επίλυση του προβλήματος καθώς και το δυναμικό του τμήματος Πολιτικής Προστασίας για την σημαντική συνδρομή τους στην επιχείρηση.

Μετά από αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης προς την Διεύθυνση Δασών πρόκειται να ξεκινήσουν ανάλογες εργασίες για την απομάκρυνση επικίνδυνων δέντρων σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Ροδόπης.

www.ertnews.gr