Κορμός σε 5 λεπτά !!!!

Μέσα σε 5 λεπτά φτιάχνουμε το ωραιότερο γευστικό Κορμό Χριστουγέννων ❤️❤️❤️.  Υλικά: 350 γρ μπισκότα πτι Μπερ Παπαδοπούλου σε σκόνη-τα κάνουμε με το μούλτι σκόνη-,30 γρ βούτυρο λιωμένο,2 κ.γ.κακαο,180 ml γάλα φρέσκο!Για την γέμιση:125 γρ μασκαρπονε,200 ml κρέμα γάλακτος και εάν την θέλετε γλυκιά ρίχνετε 2 κ.σ.γεματες άχνη ζάχαρη  Επικάλυψη 100 γρ κουβερτουρα με 80 ml κρεμα γαλακτος!          Εκτέλεση: Βάζουμε στο μπολ τα μπισκότα,το κακάο και το βούτυρο και τα ανακατεύουμε! Ρίχνουμε σιγα-σιγα το γάλα και το ζυμωνουμε! Βάζουμε λαδόκολλα στον πάγκο μας ρίχνουμε πάνω της το μείγμα και με το πλάστη ανοίγουμε ένα φύλλο!     Χτυπάμε το μασκαρπονε με την κρέμα σε σαντιγί και την βάζουμε πάνω στο φύλλο! Ρολαρουμε και το κλείνουμε! Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει!  Φτιάχνουμε και το ΓΛΑΣΣΟ: Βάζουμε στην κατσαρόλα να ζεσταθεί η κρέμα γάλακτος και σπάμε μέσα την κουβερτουρα! Ανακατεύουμε μόλις γίνει την κατεβάζουμε και ρίχνουμε μέσα 1 κ.σ.βιταμ! Αφήνουμε να κρυώσει ανακατεύοντας ανά διαστήματα! Βγάζουμε τον κρύο κορμό από το ψυγείο , βγάζουμε την λαδόκολλα και τον βάζουμε πάνω σε μια σχάρα! Ρίχνουμε το ΓΛΑΣΣΟ! Και το βάζουμε στο ψυγείο! Διακοσμούμε με τριμμένη σοκολάτα και καρύδα!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!! 

Κορμός σε 5 λεπτά !!!!



Μέσα σε 5 λεπτά φτιάχνουμε το ωραιότερο γευστικό Κορμό Χριστουγέννων ❤️❤️❤️.  

Υλικά: 

350 γρ μπισκότα πτι Μπερ Παπαδοπούλου σε σκόνη-τα κάνουμε με το μούλτι σκόνη-,

30 γρ βούτυρο λιωμένο,

2 κ.γ.κακαο,

180 ml γάλα φρέσκο!

Για την γέμιση:

125 γρ μασκαρπονε,

200 ml κρέμα γάλακτος και εάν την θέλετε γλυκιά ρίχνετε 2 κ.σ.γεματες άχνη ζάχαρη 

 Επικάλυψη 

100 γρ κουβερτουρα με 80 ml κρεμα γαλακτος!          

Εκτέλεση: 

Βάζουμε στο μπολ τα μπισκότα,το κακάο και το βούτυρο και τα ανακατεύουμε! 

Ρίχνουμε σιγα-σιγα το γάλα και το ζυμωνουμε! 

Βάζουμε λαδόκολλα στον πάγκο μας ρίχνουμε πάνω της το μείγμα και με το πλάστη ανοίγουμε ένα φύλλο!     

Χτυπάμε το μασκαρπονε με την κρέμα σε σαντιγί και την βάζουμε πάνω στο φύλλο! 

Ρολαρουμε και το κλείνουμε! 

Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει!  

Φτιάχνουμε και το ΓΛΑΣΣΟ: 

Βάζουμε στην κατσαρόλα να ζεσταθεί η κρέμα γάλακτος και σπάμε μέσα την κουβερτουρα! Ανακατεύουμε μόλις γίνει την κατεβάζουμε και ρίχνουμε μέσα 1 κ.σ.βιταμ! 

Αφήνουμε να κρυώσει ανακατεύοντας ανά διαστήματα! 

Βγάζουμε τον κρύο κορμό από το ψυγείο , βγάζουμε την λαδόκολλα και τον βάζουμε πάνω σε μια σχάρα! 

Ρίχνουμε το ΓΛΑΣΣΟ! Και το βάζουμε στο ψυγείο! 

Διακοσμούμε με τριμμένη σοκολάτα και καρύδα!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!