Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Πούτιν – βήχας: Μια… αμήχανη στιγμή

Πούτιν – βήχας: Ο Πούτιν εμφανίστηκε να κάθεται μόνος του μπροστά στην οθόνη στη διαδικτυακή σύσκεψη

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, που φάνηκε να βήχει σε μια διαδικτυακή σύσκεψη με τα μόνιμα μέλη του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας που μεταδιδόταν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, διαβεβαίωσε τους αξιωματούχους ότι είναι καλά και ότι κάνει σχεδόν καθημερινά τεστ για την Covid-19. «Μην ανησυχείτε, όλα είναι καλά. Μου κάνουν τεστ σχεδόν καθημερινά όχι μόνο για Covid-19 αλλά για κάθε είδους λοιμώξεις, οπότε όλα καλά», απάντησε ο Ρώσος ηγέτης όταν η Βαλεντίνα Ματβιένκο, πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (Άνω Βουλή), εξέφρασε την ανησυχία της για την υγεία του.

Coughing Putin says he’s fine, tests for COVID daily#Putin #COVID-19 #meetinghttps://t.co/4CHSw3E3yK pic.twitter.com/ZJvZuDhzWr

— Fardad Farahzad | فرداد فرحزاد (@FardadFarahzad) October 11, 2021

Ο Πούτιν, ο οποίος γιόρτασε τα 69α του γενέθλια την περασμένη εβδομάδα, εμφανίστηκε να κάθεται μόνος του μπροστά στην οθόνη στη διαδικτυακή σύσκεψη. «Κάνει λίγο ψύχρα εδώ», είπε λέγοντας ότι ο βήχας του οφειλόταν στην χαμηλή θερμοκρασία του χώρου που βρισκόταν και βρήκε την ευκαιρία να παροτρύνει τους συναδέλφους του να εμβολιαστούν πλήρως κατά της νόσου.

Ο καθημερινός αριθμός των θανάτων που συνδέονται με την Covid-19 στη Ρωσία έχει φτάσει σε σχεδόν ιστορικό υψηλό. Ο Πούτιν αναγκάστηκε να τεθεί σε αυτοαπομόνωση τον περασμένο μήνα, αφού μέλη της συνοδείας του βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, ωστόσο το Κρεμλίνο διαβεβαίωσε τότε ότι ήταν «απόλυτα υγιής».

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.