Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Ρολόι Εμινέ Ερντογάν: Αντιδράσεις για το πανάκριβο ρολόι

Ρολόι Εμινέ Ερντογάν: Σάλο στα social media έχει προκαλέσει το ρολόι ευρώ που φορούσε η Εμινέ

Σάλο και αντιδράσεις στα social media στην Τουρκία έχει προκαλέσει το ρολόι αξίας 30.000 ευρώ που φορούσε η Εμινέ Ερντογάν, κατά την επίσκεψή της στην Αιθιοπία. Ο αντιπρόεδρος του κόμματος İYİ Ahmet Erozan, κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που δείχνει την Εμινέ Ερντογάν να φορά το πανάκριβο ρολόι, σε μια προσπάθεια να προωθήσει το νέο βιβλίο “Τα ταξίδια μου στην Αφρική”, με τον Τουρκο βουλευτή να σημειώνει ότι το ρολόι στη φωτογραφία είναι της εταιρείας Chopard’s Happy Diamonds. “Το στολισμένο με φωτογραφίες βιβλίο “Τα ταξίδια μου στην Αφρική” κυκλοφόρησε. Το ρολόι χειρός της Chopard Happy Diamonds είναι σε αρμονία με τη φτώχεια της Αφρικής. Εάν το ρολόι χειρός δεν είναι ψεύτικο, η τιμή του ξεκινά από 30.000 ευρώ “, έγραψε στο Twitter ο Erozan.

Η πρώτη κυρία της Τουρκίας είχε προγραμματίσει να παρουσιάσει το βιβλίο της για τα ταξίδια της στην Αφρική, για πρώτη φορά, στο Τουρκικό Σπίτι στη Νέα Υόρκη στις 20 Σεπτεμβρίου. Το βιβλίο καλύπτει τις επισκέψεις της από το 2014 έως το 2020 σε 23 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αλγερίας, της Αιθιοπίας, της Σομαλίας, της Τανζανίας, της Μοζαμβίκης και της Σενεγάλης. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στην Τουρκία στις αρχές Οκτωβρίου και θα εκδοθεί επίσης στα αγγλικά, γαλλικά, αραβικά και σουαχίλι.

Tayyip yazar da Emine hanım yazmaz mı..!

Fotoğraflarla bezenmiş “Afrika’ya seyahatlerim” kitabı piyasada… Chopard Happy Diamonds kol saati Afrika’nın yoksulluğu ile uyum halinde… Kol saati çakma değilse fiyatı 30.000 Euro’dan başlıyor… pic.twitter.com/zChw5ItL8z

— Ahmet Erozan (@Ahmet_Erozan) September 20, 2021

Κριτική για τα ακριβά γούστα της Εμινέ Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που η Εμινέ Ερντογάν δέχεται κριτική για την κατοχή πολυτελών ειδών. Αν και ισχυρίζεται ότι ζει μια ταπεινή και σεμνή ζωή με αυστηρές μουσουλμανικές αξίες, τα ρούχα των σχεδιαστών είναι γνωστό ότι αποτελούν πάθος για την πρώτη κυρία της Τουρκίας. Το 2019 δέχθηκε σκληρή κριτική για μια τσάντα Hermes αξίας 50.000 δολαρίων που κρατούσε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ιαπωνία με τον Πρόεδρο Ερντογάν. Η τιμή εκείνη την εποχή ανερχόταν σε μισθό άνω του έτους για 11 άτομα που αμείβονται με τον ελάχιστο μισθό στην Τουρκία. Αρθρογράφος πάντως της Hürriyet είχε υπερασπιστεί την Εμινέ Ερντογάν υποστηρίζοντας ότι η τσάντα στην πραγματικότητα ήταν…μαϊμού!

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.