Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Σλοβενία: Εισβολή σε τηλεοπτικό στούντιο

Σλοβενία: Η αστυνομία έδωσε γρήγορα τέλος στο επεισόδιο και συνέλαβε 20 άτομα που είχαν καταφέρει να εισβάλουν στο στούντιο των ειδήσεων του σταθμού.

Μια ομάδα αρνητών του κοροναϊού και ακτιβιστών κατά του εμβολιασμού εισέβαλαν αργά χθες, Παρασκευή, το βράδυ στο κτίριο που στεγάζει τη δημόσια τηλεόραση της Σλοβενίας και ζήτησαν να μεταδοθούν οι απόψεις τους. Η αστυνομία έδωσε γρήγορα τέλος στο επεισόδιο και συνέλαβε 20 εισβολείς που είχαν καταφέρει να εισβάλουν στο στούντιο των ειδήσεων του σταθμού. «Είναι μια απαράδεκτη επίθεση στα μέσα ενημέρωσης, τη δημοσιογραφία και τη δημοκρατία», δήλωσε η διευθύντρια ειδήσεων του σταθμού Μάνιτσα Γιάνεζιτς Αμπρόζιτς. Η ένωση των Σλοβένων δημοσιογράφων DNS ανακοίνωσε πως το επεισόδιο είναι απλώς «η κορυφή του παγόβουνου» στην «εκστρατεία μίσους» εναντίον των μέσων ενημέρωσης, η οποία τροφοδοτείται από την κυβέρνηση του συντηρητικού πρωθυπουργού Γιάνεζ Γιάνσα.

Ο διευθυντής της RTV Αντρέι Γκραχ Γουάτμο ανακοίνωσε αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Αρνητές του κοροναϊού διαδηλώνουν κατά διαστήματα εδώ και τέσσερις μήνες έξω από το κτίριο της τηλεόρασης και παρενοχλούν εργαζομένους της. Η περιοχή μπροστά από το κτίριο της τηελόρασης είναι δημόσιος χώρος, έτσι οι διαδηλωτές έχουν δικαίωμα να συγκεντρώνονται εκεί, δήλωσε ο Γουάτμο.

The publicmediacompanyRTVSsupports the violent Balkans,communist protesters against the state of Slovenia.They demonstrate every Friday inLjubljana,this time they turned against themselves and broke into the RTVS studio.

Terrorists against terrorists.Both abuse the word democracy pic.twitter.com/w7D0JMgjRz

— Neros Minga 🇮🇱🇩🇪🇸🇮 (@BayernMako) September 4, 2021

Πίσω από το επεισόδιο βρίσκεται μια κίνηση με επικεφαλής τον πρώην αξιωματικό του στρατού Λάντισλαβ Τρόχα, ένα βετεράνο του πολέμου του 1991 για την ανεξαρτησία της Σλοβενίας, μετέδωσε το STA.

#Slovenia, 2021:#NoMask #antivaxxers blabbering about “genocide” force their way into a national TV, after months of loud lunatic “demonstrations” right in front of the TV hq.

Unf*ckingbelievable (that this happens, that such “protests” are even allowed).

The VERY Dark Ages.

🤦🏻‍♂️ https://t.co/yryT9T1jMA

— Andrea F (@ThisIsAndreaF) September 3, 2021

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.