Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τουρκία εμβολιασμοί: Viral στη χώρα οι δηλώσεις του Φατίχ Ερμπακάν

Τουρκία εμβολιασμοί: Ποικίλα σχόλια προκαλούν οι δηλώσεις του Φατίχ Ερμπακάν, γιού του πρώην ισλαμιστή πρωθυπουργού Νετσμεττίν Ερμπακάν

Αίσθηση προκαλεί στην Τουρκία η δήλωση του Φατίχ Ερμπακάν, γιού του πρώην ισλαμιστή πρωθυπουργού Νετσμεττίν Ερμπακάν, κατά των εμβολιασμών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19. O Ερμπακάν, πρόεδρος του μικρού κόμματος «Κόμμα Ευημερίας και πάλι», είναι από τους πλέον φανατικούς αντιεμβολιαστές στην Τουρκία με δυναμικά άρθρα και αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Ωστόσο με τις τελευταίες δηλώσεις του έπεσε θύμα… καζούρας, αφού υποστήριξε πως δεν εμβολιάζεται γιατί… «μπορεί να γεννηθούν όντα με τρία αυτιά και πέντε μάτια».

Στη διάρκεια δηλώσεων του στην Κόνυα, ο Ερμπακάν δήλωσε: «Δεν εμβολιάστηκα. Και ούτε σκέφτομαι να εμβολιαστώ. MRNA σημαίνει παρέμβαση στον πυρήνα του κυττάρου. Μπορεί να προκαλέσετε σε εκείνους τους ανθρώπους γέννηση μισού ανθρώπου και μισού πιθήκου. Μπορεί να γεννηθούν όντα με τρία αυτιά και πέντε μάτια». Ο Ερμπακάν επανέλαβε πως δεν εμβολιάστηκε και πως δεν πρόκειται να το κάνει, ενώ δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του να διεκδικήσει τη θέση του … Ερντογάν, στις επόμενες προεδρικές εκλογές στη χώρα. Οι δηλώσεις Ερμπακάν για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, έτυχαν ευρείας δημοσιότητας στα τουρκικά ΜΜΕ, ενώ προκάλεσαν ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.