Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τουρκία: Συλλήψεις αντικυβερνητικών

Τουρκία: Όπως αναφέρεται, εκτός από το σκάφος κατασχέθηκαν 15.000 τουρκικές λίρες, 2.000 ευρώ και 1000 δολάρια που είχαν πάνω τους οι συλληφθέντες.

Σε τρεις συλλήψεις ατόμων που επιχείρησαν να περάσουν τα σύνορα από την Τουρκία προς την Ελλάδα προχώρησαν οι αρχές της γείτονος. Ειδικότερα και όπως υποστηρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ, «οι τρεις συλληφθέντες ανήκουν στην οργάνωση FETO». Υπενθυμίζουμε ότι το δίκτυο FETO του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ, Φετουλάχ Γκιουλέν, έχει χαρακτηριστεί στην Τουρκία «τρομοκρατική οργάνωση», ενώ έχει συνδεθεί από τον Ταγίπ Ερντογάν με την απόπειρα πραξικοπήματος.

Σύμφωνα με τη YeniSafak, την κατεξοχήν φιλοκυβερνητική εφημερίδα, ένας πρώην αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, που προηγουμένως είχε καταδικαστεί ως μέλος της οργάνωσης και παρακολουθούταν από τις τουρκικές Αρχές, αγόρασε ένα σκάφος αξίας 340.000 τουρκικών λιρών, ως μέσο διαφυγής προς τη χώρα μας. Στο σκάφος, το οποίο ακινητοποιήθηκε μετά από επιχείρηση της τουρκικής Ακτοφυλακής έξω από το νησί Μάντεν στο Αϊβαλί και πριν περάσουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα, επέβαιναν ακόμη δύο πρώην αξιωματικοί οι οποίοι συνελήφθησαν. Όπως αναφέρεται, εκτός από το σκάφος κατασχέθηκαν 15.000 τουρκικές λίρες, 2.000 ευρώ και 1000 δολάρια που είχαν πάνω τους οι συλληφθέντες.

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.