Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Κωστής Μαραβέγιας λεύκη: Ο τραγουδιστής μιλά για το αυτοάνοσο πρόβλημα υγείας

Στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή Happy Day μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο μουσικός αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του βήματα και το νέο του εγχείρημα με την παρουσίαση, τον βιγκανισμό, την απόφασή του να κόψει το αλκοόλ αλλά και τη λεύκη από την οποία πάσχει.

Για τον βιγκανισμό, τρόπο διατροφής που ακολουθεί και η σύζυγός του Τόνια Σωτηροπούλου, είπε: “Μπήκα στον τρίτο χρόνο που είμαι βίγκαν. Έκανα μεγάλες αλλαγές. Έκοψα και το αλκοόλ τότε. Αποφάσισα ένα πρωί πως τα κόβω όλα αυτά. Γίνομαι βίγκαν, κόβω το αλκοόλ και έχω έναν άλλο τρόπο ζωής. Αυτό που έγινε είναι ότι αισθάνομαι καλύτερα σωματικά. Το ηθικό κομμάτι προφανώς είναι πολύ σημαντικό. Κάνω τακτικά εξετάσεις και δεν έχει εμφανιστεί τίποτα περίεργο. Πήρα ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο και ακολουθώ αυτό”.

Ερωτώμενος εν συνεχεία για τη λεύκη, απάντησε: “Έχω μιλήσει για τη λεύκη μου, ναι. Η διαφορετικότητα είναι κάτι που βρίσκεται μέσα στη ζωή μας καθημερινά. Είτε ως προς το χρώμα του δέρματος, είτε προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Για μένα είναι κάτι πολύ φυσικό και δεδομένο, δεν είναι κάτι που ανακαλύπτουμε το 2021. Πρέπει αυτά τα θέματα να τα ξεπεράσουμε και προφανώς δεν πρέπει να τα κρύβουμε. Άσε που τώρα έχει γίνει και της μόδας, είδα πρόσφατα ένα μοντέλο στην Αμερική”.

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.