Κωστοπούλου Instagram: Καλεσμένη σε γάμο στην Ιταλία

Κωστοπούλου Instagram: Η κόρη του Κωστόπουλου ποζάρει με ένα κομψό φόρεμα και μια υπέροχη θέα

Κωστοπούλου Instagram: Καλεσμένη σε γάμο στην Ιταλία

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram δίνοντας μια γεύση από τον γάμο σε βίλα της Ιταλίας, όπου και έδωσε το «παρών». Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου, Αλεξάνδρα, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και οι followers της λατρεύουν να αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενό της. Αυτή τη φορά, η 25χρονη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από την Ιταλία, καθώς ήταν καλεσμένη σε έναν γάμο εκεί.

Ο λαμπερός εβραϊκός γάμος πραγματοποιήθηκε σε βίλα στη Ρώμη, και το τοπίο ήταν μαγικό, ενώ το φόρεμά που φόρεσε η ίδια θύμιζε βραδιά Οσκαρ. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε διοργάνωσε την πιο ονειρεμένη τελετή και μάλιστα με διάφορα βίντεο αποκάλυψαν με κάθε λεπτομέρεια όσα είχαν ετοιμάσει.

Εντυπωσιακή η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου ποζάρει με θέα τη Ρώμη

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου φωτογραφήθηκε στον ολάνθιστο και καταπράσινο κήπο φορώντας ένα στράπλες με ντραπέ μελιτζανί φόρεμα σε στενή γραμμή με ουρά, το οποίο τόνιζε υπέροχα το γυμνασμένο της σώμα. Έπιασε τα μαλλιά της σε έναν κότσο μπαλαρίνας και με ένα απαλό μακιγιάζ φωτογραφήθηκε, μόνη της και με τους φίλους της εντυπωσιάζοντας με τη φινέτσα και την κομψότητά της. Εκτός από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στους εξωτερικούς χώρους της βίλας, η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου φωτογραφήθηκε και στο εσωτερικό της ενώ σε επόμενα πλάνα την είδαμε να ποζάρει σε μπαλκόνι με φίλες της και θέα τη μαγευτική Ρώμη.