Λαχματζούν...Θα εκπλαγείτε με τον εύκολο τρόπο που ανοίγω το καλύτερο ζυμάρι!!!

  Τα τέλεια  Λαχματζουν με το ιδανικό ζυμάρι !!!Θα εκπλαγείτε με τον εύκολο τρόπο που ανοίγω το καλύτερο ζυμάρι που μπορείτε να φτιάξετε!!!!Υλικά :Για το ζυμάρι :350 γρ αλεύρι γ.ο.χ.160 ml γάλα (χλιαρό)80 ml νερό1 φακελάκι ξηρής μαγιάς1 κ.γ. ζάχαρη1 κ.γ. αλάτι3 κ.σ. ελαιόλαδο.Για τη σάλτσα κιμά :700 γρ κιμάς μοσχαρίσιος ή αρνίσιος ή μισό μισό300 γρ σάλτσα ντομάτας1 κρεμμύδι1 κόκκινη πιπεριά1 κίτρινη πιπεριά3 σκελίδες σκόρδο1,5 κ.γ. πάπρικα1 κ.γ. κύμινο1 κ.γ. ρίγανη1 κ.γ. ζάχαρηΑλάτι, πιπέριΕλαιόλαδο.Για επικάλυψη :200 γρ γραβιέραΔείτε τον τρόπο εκτέλεσης εδώ...???? https://youtu.be/vHQk-kjOK6o

Λαχματζούν...Θα εκπλαγείτε με τον εύκολο τρόπο που ανοίγω το καλύτερο ζυμάρι!!!



  Τα τέλεια  Λαχματζουν με το ιδανικό ζυμάρι !!!
Θα εκπλαγείτε με τον εύκολο τρόπο που ανοίγω το καλύτερο ζυμάρι που μπορείτε να φτιάξετε!!!!


Υλικά :
Για το ζυμάρι :
350 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
160 ml γάλα (χλιαρό)
80 ml νερό
1 φακελάκι ξηρής μαγιάς
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
3 κ.σ. ελαιόλαδο

.


Για τη σάλτσα κιμά :
700 γρ κιμάς μοσχαρίσιος ή αρνίσιος ή μισό μισό
300 γρ σάλτσα ντομάτας
1 κρεμμύδι
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
3 σκελίδες σκόρδο
1,5 κ.γ. πάπρικα
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. ζάχαρη
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο

.



Για επικάλυψη :
200 γρ γραβιέρα

Δείτε τον τρόπο εκτέλεσης εδώ...???? https://youtu.be/vHQk-kjOK6o