Λεάντρο Παρέδες: “Τον είδα λυπημένο γιατί ήλπιζε να επιστρέψει στο Ροσάριο Σεντράλ”

Λεάντρο Παρέδες: Ο Ντι Μαρία έχει κατά καιρούς εκφράσει την επιθυμία να ολοκληρώσει την καριέρα του στην πόλη όπου γεννήθηκε

Ιούν 10, 2024 - 16:00
 0  8
Λεάντρο Παρέδες: “Τον είδα λυπημένο γιατί ήλπιζε να επιστρέψει στο Ροσάριο Σεντράλ”
Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Η προετοιμασία για το επικείμενο Copa America συνεχίζεται για την Αργεντινή, όμως από ότι φαίνεται δεν βρίσκονται όλοι οι παίκτες στην ιδανική πνευματική κατάσταση, όπως αποκάλυψε ο Λεάντρο Παρέδες, ο οποίος μάλιστα εστίασε στην περίπτωση του Άνχελ Ντι Μαρία.

Σύμφωνα με τον μέσο της Ρόμα, ο εξτρέμ της Μπενφίκα είναι εμφανώς επηρεασμένος και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Αργεντινή και την Ροσάριο Σεντράλ, την ομάδα που τον ανέδειξε δίνοντάς του την ευκαιρία να πάρει την μεγάλη μεταγραφή στην Πορτογαλία.

“Τον είδα λυπημένο γιατί ήλπιζε να επιστρέψει στο Ροσάριο Σεντράλ. Αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι η χώρα, ή τουλάχιστον ένα μέρος της χώρας, δεν βρίσκεται στις καλύτερες συνθήκες για να επιστρέψει. Οι κόρες του είναι ήδη ενήλικες και μεγάλωσαν στην Ευρώπη και η επιστροφή σε μια χώρα που το περνάει αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση”, ανέφερε ο μέσος.

“Προφανώς με πληγώνει γιατί είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν οι φίλοι τους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και η σκέψη ότι δεν μπορεί να το κάνει με πληγώνει πολύ”, πρόσθεσε ο Παρέδες.

Αξίζει να αναφερθεί, πως πριν λίγους μήνες το καρτέλ ναρκωτικών του Ροσάριο άφησε ένα μήνυμα απειλής θανάτου στην κατοικία του Αργεντινού προειδοποιώντας πως αν ο ίδιος επιστρέψει τότε ένας συγγενής του θα πληρώσει το τίμημα. Ο Ντι Μαρία έχει κατά καιρούς εκφράσει την επιθυμία να ολοκληρώσει την καριέρα του στην πόλη όπου γεννήθηκε, όμως με βάση τις τωρινές συνθήκες, αυτό μάλλον δείχνει ανέφικτο.