Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Δάνης Κατρανίδης υγεία: Η απάντηση στα δημοσιεύματα

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να δίνει μάχη για τη ζωή του, ο Δάνης Κατρανίδης. Από το Πρωινό, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, επικοινώνησε με τον ηθοποιό και όπως είπε: «Δεν είχε ενημερωθεί για όσα λέγονται και με διαβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πράγματι, πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του. Εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε κάποια αφαίρεση κήλης και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας». Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος: «Είναι βεβαίως ταλαιπωρημένος ο οργανισμός του. Ο Δάνης Κατρανίδης μου είπε ότι έχει κάνει και τα δύο εμβόλια για τον κορονοϊό. Μου είπε, επίσης, ότι προσπαθεί να διαχειριστεί με χιούμορ αυτά που λέγονται, αλλά σε περιπτώσεις σαν αυτές ακόμα και το χιούμορ έχει τα όριά του».

Ο Δάνης Κατρανίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Το 1971 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γεωργίου Θεοδοσιάδη. Έχει παίξει όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία μέχρι επιθεώρηση και μιούζικαλ. Για τα παιδικά του χρόνια είχε πει ο Δάνης Κατρανίδης: Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα μεταξύ Αιγάλεω και Σαλαμίνας, από όπου ήταν η μητέρα μου. Το δέσιμό μου με το θέατρο οφείλεται σε εκείνη, γιατί με πήγαινε σινεμά, στις απογευματινές προβολές, πάντα με την υπόσχεση ότι θα είχα διαβάσει τα μαθήματά μου.

Τώρα, συνειδητοποιώ ότι το πρώτο μου κοινό ήταν οι φίλοι μου, τα παιδιά της γειτονιάς που περίμεναν να τους διηγηθώ την ταινία που είδα. Είχαμε τότε ένα σπίτι με πολλά σκαλοπάτια, κάθονταν σε αυτά τα σκαλιά τα παιδιά, αμφιθεατρικά, και εγώ τους έκανα περιγραφή την ταινίας. Ήταν ένα τρομερό επικοινωνιακό μάθημα, ασυνείδητα βέβαια, μια εξάσκηση του να ερεθίσεις τη φαντασία του κοινού σου. Ταυτόχρονα, υπήρχε πολύ παιχνίδι, ποδόσφαιρο, γειτονιές και αυλές, όπως ακριβώς τα βλέπεις στις ελληνικές ταινίες…

Δάνης Κατρανίδης: Οι τρεις γάμοι χωρίς απογόνους Ο 71χρονος Δάνης Κατρανίδης ναι μεν παντρεύτηκε τρεις φορές αλλά δεν έκανε ποτέ παιδιά ενώ ο ίδιος είχε πει σχετικά . «Πίστευα στο γεγονός ότι θα μπορούσα να αποκτήσω οικογένεια» και πρόσθεσε: «Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, δεν έπαψα ποτέ να μην θέλω. Τα παιδιά δεν έγιναν γι’ άλλους λόγους αλλά ας μην το συνεχίσουμε αυτό γιατί αφορά και τις ζωές άλλων ανθρώπων».

Σε άλλη συνέντευξή του είχε πει για τον έρωτα: Επειδή έχασα νωρίς τους γονείς μου, ήθελα να δημιουργήσω οικογένεια, να κάνω παιδιά. Έτσι, προχωρούσα στο γάμο κάθε φορά. Δεν έκανα τρεις γάμους για πλάκα, ούτε για τις φωτογραφίες και τις τελετές. Τελικά, δεν απέκτησα παιδιά. Όταν είσαι ερωτευμένος, θέλεις να μοιράζεσαι με τον άνθρωπό σου τα πάντα. Τι να σκεφτείς; Αχ, μην παντρευτούμε τώρα, μην κάνουμε παιδιά. Πάρε εσύ τη μισή Αθήνα, να πάρω εγώ την άλλη μισή και ξανασυναντιόμαστε σε δέκα χρόνια…;

Για την Μίρκα Παπακωνσταντίνου είχε πει ο ηθοποιός: Ήμασταν μαζί στη σχολή με τη Μίρκα, έγινε ένας έρωτας τρελός και παθιασμένος, συνεχίστηκε εκτός σχολής, πήγα στρατό, και μέσα στη λαχτάρα μας, όταν επέστρεψα, παντρευτήκαμε, αρκετά νέοι. Έχουμε παραμείνει πολύ αγαπημένοι, είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής μου. Την αγαπώ και τη σέβομαι, όπως και εκείνη.

Δάνης Κατρανίδης- Παναγιώτα Βλαντή Όταν ξεκίνησαν τη συνεργασία τους το 2015 ξεκίνησαν κι οι φήμες. Ο Δάνης Κατρανίδης και η Παναγιώτα Βλαντή ήταν ένα υπέροχο ζευγάρι στη σκηνή του θεάτρου, πρωταγωνιστώντας πριν από περίπου ένα χρόνο στην παράσταση «Σκηνές από ένα γάμο». Κανένας από τους δυο δεν επιβεβαίωνε ότι υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσά τους από τη στενή και επιτυχημένη συνεργασία τους, αντιθέτως διέψευδαν γελώντας οποιαδήποτε άλλη εκτός της επαγγελματικής σχέσης.

Ο Δάνης Κατρανίδης για την πρώην σύζυγό του Μίρκα Παπακωνσταντίνου αλλά και για τους γάμους του

8 Νοε 2020

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.