Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Νίκη Σερέτη – παιδί: “Γιατί φοβήθηκα να γίνω μητέρα”

Νίκη Σερέτη – παιδί: Μετά από 12 χρόνια απουσίας επιστρέφει με την σειρά «Το Αύριο Μας Ανήκει»

Μιλώντας σήμερα (Πέμπτη, 16/9/2021) στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη, η Νίκη Σερέτη αναφέρθηκε στο επάγγελμά της και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα. «Μένω σταθερή στις αξίες μου, που αφορούν στερεότυπα και την τυποποίησή μου ως ηθοποιό. Δεν θέλω να τυποποιούμαι ως ηθοποιός. Μου έρχονταν συνέχεια ρόλοι που εστίαζαν στο χρώμα μου και αυτό με κούρασε. Αναφέρομαι ως η πρώτη μιγάδα Ελληνίδα ηθοποιός και μακάρι να άνοιξα τον δρόμο για τα παιδιά της επόμενης γενιάς», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια, σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα, η 49χρονη ηθοποιός ισχυρίστηκε: «Στην ηλικία μου δεν θα έκανα παιδί, γιατί ένα παιδί χρειάζεται αντοχές. Απωθούσα την ιδέα ενός παιδιού, έχω γαμοφοβία και με έλκυαν οι νάρκισσοι που χρειάζονταν ντάντεμα, αλλά θέλω πλέον να νταντέψουν και εμένα».

«Φοβόμουν να κάνω παιδί, γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του και σε τι κόσμο θα το φέρω. Δεν ήθελα να βιώσει όσα βίωσα εγώ», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης. Τέλος, για τα δικά της παιδικά χρόνια, η Νίκη Σερέτη γνωστοποίησε: «Με τον δίδυμο αδελφό μου μεγαλώσαμε με ανάδοχη οικογένεια και χρειάστηκε να φροντίσω την ανάδοχη μητέρα μου ως το τέλος. Δεν ζει ούτε ο βιολογικός μου πατέρας και δεν τον έζησα ποτέ στην καθημερινότητά μου».

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.