Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021
spot_img
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Πετρούνιας – Μιλλούση γάμος: Παντρεύονται το Σάββατο!

Πετρούνιας – Μιλλούση γάμος: Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για τον γάμο του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση.

Την αποκάλυψη ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλούση παντρεύονται το Σάββατο έκανε η Δανάη Μπάρκα. Το αγαπημένο ζευγάρι που έχει αποκτήσει δύο κόρες, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγες μέρες. Στο πάρτι του γάμου τους θα βρεθεί ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος θα τραγουδήσει, όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή. Το ζευγάρι έχει ήδη κάνει πολιτικό γάμο τον Ιούλιο του 2019, πριν τον ερχομό της πρώτης κόρη του. Την αποκάλυψη έκανε ο Άρης Καβατζίκης.

Λίγους μήνες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση βάφτισαν τις δύο κόρες τους. Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ξεχωριστά τον γάμο και την βάπτιση των παιδιών του. Η βάπτιση έγινε στην Παλαιά Φώκαια, στην Παναγία Καταφυγιώτισσα. Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019, πήρε το όνομα Σοφία, ενώ η μικρότερη που ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2020, πήρε το όνομα Ελένη. Μάλιστα, νονός της Σοφίας ήταν ο frontman των “Μελισσών” Χρήστος Μάστορας, πολύ καλός φίλος του Λευτέρη Πετρούνια. Τη μικρή Ελένη βάφτισαν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια, Γιάννης Κρικρής και η παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής, Θάλεια Παλιαρούτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.