ΥΤΟΝ Νίκος Βέρτης: Η ανακοίνωση του κέντρου, ανοίγει ξανά

0
4
yton-nikos-vertis:-i-anakoinosi-tou-kentrou,-anoigei-ksana

ΥΤΟΝ Νίκος Βέρτης: Το YTON, το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, ανοίγει ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το YTON, το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, ανοίγει ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο. Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο έπειτα έπειτα από έφοδο της οικονομικής αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν άτομα χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά και όρθιοι, με αποτέλεσμα να μπει λουκέτο. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του κέντρου, “απευθύνουμε, ωστόσο, έκκληση στην Πολιτεία να επαναξιολογήσει τούτη την ώρα την “επιλογή” της να αξιώνει από όλους εμάς που διακονούμε τη ψυχαγωγία – διασκέδαση να επιτελούμε “αστυνομικού τύπου” καθήκοντα. Δεν μας αρμόζει, δεν Της πρέπει”.

Η ανακοίνωση του YTON για την επιστροφή Με Προσωρινή Διαταγή του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, η εκτέλεση της αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης μας παύει από σήμερα.

Το ΥΤΟΝ The Music Show θα φιλοξενήσει κανονικά το κοινό του το προσεχές Σάββατο 28/8 και Κυριακή 29/8.

Όπως πράξαμε και μέχρι τώρα, θα εκπληρώσουμε κι αυτή τη φορά στο ακέραιο το χρέος μας για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας.

Απευθύνουμε, ωστόσο, έκκληση στην Πολιτεία να επαναξιολογήσει τούτη την ώρα την “επιλογή” της να αξιώνει από όλους εμάς που διακονούμε τη ψυχαγωγία – διασκέδαση να επιτελούμε “αστυνομικού τύπου” καθήκοντα. Δεν μας αρμόζει, δεν Της πρέπει.

Φυλάσσουμε την υγεία μας, φροντίζουμε όμως και τη ψυχή μας.

Τι έλεγε ο δικηγόρος του κέντρου που τραγουδάει ο Βέρτης

Προηγούμενο άρθροΤρομοκρατική επίθεση Καμπούλ: Φονική έκρηξη στο αεροδρόμιο
Επόμενο άρθροAμειβόμενη πρακτική άσκηση ΙΕΚ: Υλοποιείται για πρώτη φορά